• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 31. JANUAR! RAKOVI maštaju o staroj ljubavi, LAVOVI menjaju posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 31. JANUAR! RAKOVI maštaju o staroj ljubavi, LAVOVI menjaju posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, bićete nezadovoljni zbog nedostatka intenzivnijih emocija i strasti. POSAO: Blago pozitivan trend. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Mogu vas iznenaditi neke emocije. Ne plašite se sebe. POSAO: Bićete posvećeni poslu i napredovanju. Problemi u timskom radu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bolja komunikacija s partnerom dovešće i do poboljšanja situacije. POSAO: Stabilnost, ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RAK
LJUBAV: Danas ćete uglavnom razmišljati o prošlosti i idealizovati neku staru ljubav. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Nemojte dopustiti da vam ponos pokvari priliku da doživite ljubav. POSAO: Promena radnog mesta ili promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA
LJUBAV: Ako ste u vezi, nove prilike za ljubav mogle bi da naruše harmoniju u odnosu. POSAO: Možete dobiti više ponuda za posao. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Problemi onima koji žive sa partnerom, jer je svađa izvesna. POSAO: Bićete puni ideja od kojih će sve biti u vezi s privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION
LJUBAV: Razmišljaćete o nekome s kim su male šanse da ikada ostvarite vezu. POSAO: Uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Ako ste nedavno napravili promenu u ljubavnom životu, težićete da sve opet vratite na staro. POSAO: Blokada u sferi karijere. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Novi kontakti, ali s obzirom da vama treba dosta vremena da se zaljubite, ništa bitno se neće desiti. POSAO: Moguće su promene. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća su iznenađenja. Imaćete kontakt sa nekim ko će vas fascinirati. POSAO: Povoljan dan za marketing i rad u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: U ovom periodu se u vaš život može vratiti osoba iz prošlosti. POSAO: Umanjen obim posla, čim god da se bavite. ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija