• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 04. FEBRUAR! BIKOVE očekuje finansijski uspeh, LAVOVI se zaljubljuju!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 04. FEBRUAR! BIKOVE očekuje finansijski uspeh, LAVOVI se zaljubljuju!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 

LJUBAV: Uspostavićete kontakt sa nekim novim, ali vaš interes će biti kratkotrajan. POSAO: Poslovna situacija će se donekle popraviti. Imaćete sjajne ideje. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan. POSAO: Vaša vrednost će biti prepoznata. Finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Bićete vrlo vitalni.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima, pa i osobom koja vam se dopada. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou i zbog toga ćete postići izvestan uspeh. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Shvatićete da u ljubavi ne možete dobiti ono što želite, već se morate zadovoljiti onim što imate. POSAO: Moguće je da ćete potpisati bitan ugovor. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV 

LJUBAV: Možete se nesrećno zaljubiti u nekoga s kim radite, ili u nekoga ko radi za vas. POSAO: Bez bitnih dešavanja u ovoj sferi, isti trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Možda se trenutno premalo toga dešava u vašem ljubavnom životu. Nećete imati prilike za ljubav. POSAO: Kašnjenje novčanih sredstava koje očekujete. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA 

LJUBAV: Moguće ljubavne promene, zbog opterećenosti nekim negativnim dešavanjima u drugim sferama. POSAO: Blokada posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION 

LJUBAV: Bićete ophrvani negativnim emocijama i sumnjama. POSAO: Pogrešna ulaganja, ili ćete biti previše impulsivni kada je trošenje novca u pitanju. ZDRAVLJE: Gastritis.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je ćete naići na otpor porodice ili okoline kada je u pitanju vaš izbor partnera. POSAO: Blago poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Loš imunitet.

JARAC

LJUBAV: Bićete privlačni i primećeni. Nemojte dozvolii da prošlost negativno utiče na vašu sadašnjost. POSAO: Povoljan dan za pravljenje dugoročnih planova.  ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete zasijati šta god da radite. Zbog toga ćete steći obožavaoce/teljke. POSAO: Uspeh ako se bavite bilo kakvim društveno angažovanim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za to da imate stabilan ljubavni život i emocionalnu sigurnost, ali će vam to izmaći. POSAO: Dožovećete negativnu promenu. ZDRAVLJE: Kijavica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija