• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2019

12:10

(FOTO) TATA, AKO MI ZAFALI, MOLIM TE DODAJ, VRATIĆU TI KAD SKUPIM! Poruka devojčice (12) koja će vam naterati suze na oči

Ljubav

(FOTO) TATA, AKO MI ZAFALI, MOLIM TE DODAJ, VRATIĆU TI KAD SKUPIM! Poruka devojčice (12) koja će vam naterati suze na oči

Podeli vest

Dvanestogodišnja devojčica želela je da obraduje mamu na Dan žena. Napisala je tati detaljna upustva, a tetka je sve objavila na Tviteru

"Tata, knjiga koju mama želi da joj kupim košta 400 dinara i zove se ‘Najveće ljubavi: Car Nikolaj i Aleksandra Romanov’, autora Helene F. Barkašov. Kupi i Ferero rošer, neko manje pakovanje pošto su inače skupi. Mislim da neću imati dovoljno para. Ako mi zafali, molim te dodaj, vratiću ti kad skupim“, napisala je mala Beograđanka i uz poruku ostavila novac", napisala je devojčica i ostavila novac koji je brižljivo skupljala.

Pažljiva ćerka skrenula je svojim divnim gestom pažnju korisnika društvenih mreža, a mnoge je i rasplakala.

BLISKOST JE SUŠTINA SREĆE: Kako razgovarati sa tinejdžerima?

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vule

pre 5 godina

Bog te cuvao curice malena, tebe i tvoju porodicu.

Ivicatrajković

pre 5 godina

Deca su ono najljepše u životu i zaslužuju da se za njih skinu zvezde sa neba.Ova mala je dokaz više za to.Bog dragi da te čuva dete.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija