• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. APRIL: OVNOVE očekuje mnogo prilika za ljubav, VAGE će maštati o voljenoj osobi

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. APRIL: OVNOVE očekuje mnogo prilika za ljubav, VAGE će maštati o voljenoj osobi

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Imaćete mnogo prilika za ljubav i biće strasti u vašem ljubavnom životu, ali moguća je i nervoza. POSAO: Uspeh u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Alergije.

BIK
LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Manji problemi u oblasti finansija, ali inače će vaš radni elan biti vrlo visok. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zaljubljeni u nekoga ko je potpuno nepristupačan. POSAO: Bićete lenji i manjkaće vam inicijative. Trgnite se malo. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete putovati. Na romantično putovanje sa prartnerom ako ste već u vezi, ili ćete doživeti romansu na putovanju. POSAO: Dobit od partnerstva. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Vaše loše raspoloženje negativno će uticati na ljubavni život. POSAO: Ovo je period u kome ćete biti okrenuti poslu. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA
LJUBAV: Harmonija u odnosu i uopšte pozitivna atmosfera. Uživajte u ovom povoljnom periodu za ljubav. POSAO: Rad od kuće ili rad u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Dobro ste raspoloženi. Osobu koja vam se dopada privući će vaša pozitivna priroda. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Dobro slaganje sa partnerom i uopšte osobama suprotnog pola. POSAO: Bićete motivisani jer ćete imati mogućnost dobre zarade. Sreće sa finansijama. ZDRAVLJE: Odlično.

STRELAC
LJUBAV: Bićete sumnjičavi u vezi sa svim što partner uradi ili kaže. POSAO: Ako se bavite kreativnim radom, možete mnogo toga postići. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Uradićete nešto čime ćete ugroziti svoju sreću. POSAO: Stres na radnom mestu i promena uslova rada. ZDRAVLJE: Nervoza i psihosomatske tegobe.

VODOLIJA
LJUBAV: Nalazite se u nepovoljnom periodu samo zato što će vam biti teško da realizujete ljubav. POSAO: Problemi u poslu izazvani lošim okolnostima. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko vam je van domašaja, zbog čega ćete o toj osobi moći samo da maštate. POSAO: Uspeh u radu u medijima, pogotovo na televiziji. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija