• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 5. APRIL: ŠKORPIONIMA povoljan dan da traže ljubav, BLIZANCI opterećeni poslom!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 5. APRIL: ŠKORPIONIMA povoljan dan da traže ljubav, BLIZANCI opterećeni poslom!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Vaša strastvena priroda naići će na pozitivan odgovor od strane osobe koja vam se dopada. POSAO: Moguć izvestan uspeh onih koji se bave proizvodnjom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Harmonija u odnosu. Zadovoljstvo na emotivnom ali i fizičkom nivou. POSAO: Mogući su pravni i administrativni problemi. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Bolja komunikacija sa partnerom pomoći će vam da rešite problem u odnosu. POSAO: Opterećeni ste poslom, ali to je nešto što neće potrajati. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

RAK
LJUBAV: Niko neće moći da ispuni vaša prevelika očekivanja, pogotovo ne osoba sa kojom ste. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške pri radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV
LJUBAV: Vaši planovi će se izjaloviti ili će vam propasti izlazak. POSAO: Zarada od posla će se ili smanjiti ili kasniti. Problem ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA
LJUBAV: Situacija će biti zbunjujuća, pa nećete znati šta tačno osećate i za koga. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

VAGA
LJUBAV: Bićete skloni tome da tajite svoja osećanja ili da kršite pravila. Moguća tajna afera. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete zaljubljivi i današnji dan je vrlo povoljan za one koji traže ljubav. POSAO: Neočekivani troškovi ili će vaši dugovi stići na naplatu. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu izazvani vrlo lošom komunikacijom. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i bilo kom poslu koji zahteva dogovor. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je daleko. Uglavnom ćete uživati u maštanju o ljubavi. POSAO: Vodite računa ako baratate većim sumama novca. ZDRAVLJE: Loše.

VODOLIJA
LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, ali osoba s kojom ste to neće biti. POSAO: Imaćete pravnih problema i problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Bićete preosetljivi i maštati o nekoj filmskoj ljubavi koja je nedostižna. Vratite se u realnost. POSAO: Uspešan rad u oblasti turizma. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija