• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Elle/informer.rs

19.04.2019

10:26

(VIDEO) DERMATOLOZI SU PROŠLOST! Aplikacija prepoznaje probleme na koži!

Ljubav

(VIDEO) DERMATOLOZI SU PROŠLOST! Aplikacija prepoznaje probleme na koži!

Podeli vest

Posete dermatologu mogle bi da postanu prošlost uz novu pametnu aplikaciju koja prepoznaje gotovo sve probleme na koži lica, od osipa do akni. Aplikacija Spotscan postala je veoma popularna u svetu dermatologije, a služi za utvrđivanje nepravilnosti na licu

Spotscan razvio je francuski brend La Roche-Posay. Aplikacija koristi patentiran algoritam za ocenjivanje kože korišćenjem sistema dermatološkog ocenjivanja i upoređuje ga sa više od 6.000 slika svih etničkih grupa koje su pregledali dermatolozi, javlja Elle.

 

(FOTO) AH, MUČENICA! Bilo je teško, hrana je moja strast!

Kako kažu iz La Roche-Posay, njihova aplikacija idealna je za ljude s osetljivom kožom uz čiju pomoć mogu da prate ponašanje kože lica. 



- Ovaj alat, prvi svoje vrste, sadrži jedinstvenu tehnologiju za analizu vaše kože i nedostataka, pa pruža stručne savete i preporuke proizvoda. Nadamo se da će vam pomoći da bolje razumete vašu kožu - poručuju iz ove kompanije. 

(VIDEO) NE POKUŠAVAJTE OVO KOD KUĆE! Ovaj nije normalan, pogledajte KAKO SREĐUJE PETE PRED LETO!



Najbolje od svega je što je aplikacija besplatna i dostupna za sve mobilne uređaje sa Android i iOS operativnim sistemima.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija