• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 3.MAJ: BLIZANCI su skloni flertu, ŠKRORPIONE očekuje nestabilan period u ljubavi!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 3.MAJ: BLIZANCI su skloni flertu, ŠKRORPIONE očekuje nestabilan period u ljubavi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: U vas se svi vrlo lako zaljubljuju. Sigurno ćete primetiti brojne poglede i primiti poneki kompliment. POSAO: Moguće su kadrovske promene. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK
LJUBAV: Uživanje je vama uvek bitno inspirativno, a više od svega uživanje u osobi koju volite. POSAO: Moguć je finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete skloni flertu, ali nećete biti raspoloženi za duboke emocije. Uglavnom ćete druge držati na distanci. POSAO: Dobićete novog nadređenog. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK
LJUBAV: Bićete vrlo društveni i radoznali, što će druge inspirisati da budu zainteresovani za vas. POSAO: Povoljan dan za bilo kakav društveno angažovani rad. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Niste raspoloženi za ozbiljne kombinacije. POSAO: Očekujte novčanu infuziju, a možete profitirati od različitih vrsta ulaganja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA
LJUBAV: Mogu vam se dopasti dve osobe u isto vreme ili da jednostavno imate dve prilike za ljubav. POSAO: Lako se može desiti da promenite posao. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vam se dopasti, ali verovatno će posredi biti površno simpatisanje. POSAO: Moguće promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Povrede.

ŠKORPION
LJUBAV: Nestabilan period, pogotovo za one koji su u dužoj vezi. Moguća je privremena razdvojenost od partnera. POSAO: Uspeh za one koji se bave marketingom. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Nalazite se u izazovnom periodu i lako možete napraviti neki pogrešan potez koji će udaljiti voljenu osobu. POSAO: Mogući problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Lako možete razviti osećanja za nekoga samo kroz razgovor. POSAO: Problemi i promene onima koji imaju sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Vrlo dobro se osećate.

VODOLIJA
LJUBAV: Ljubavni život je u centru vaše pažnje. To je posledica pozitivnog razvoja događaja u ovoj sferi. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Bićete emotivno preosetljivi, zbog čega lako mogu nastati neki problemi jer partner neće biti raspoložen da vam podilazi. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Loše.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija