• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 10. MAJ: VODOLIJE sumnjaju u vernost voljene osobe, OVNOVI kreativni u radu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 10. MAJ: VODOLIJE sumnjaju u vernost voljene osobe, OVNOVI kreativni u radu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nećete se najbolje slagati sa drugima, pa ni sa partnerom. Nakratko se odmorite jedno od drugog. POSAO: Bićete vrlo kreativni u radu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BIK
LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje će imati pozitivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI
LJUBAV: Pozitivni događaji u ljubavnom životu. Moguće je da ćete nekome izjaviti ljubav ili će neko vama reći da vas voli. POSAO: Povoljan dan za umetnike. ZDRAVLJE: Dijareja.

RAK
LJUBAV: Ako imate problema u ljubavnom životu, ovo je dan kada bi se mogla desiti definitivna promena. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

LAV
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama, ali želećete da ostanete slobodni. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Moguća povreda.

DEVICA
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko ko vam je nadređen. POSAO: Rad u timu je nešto u čemu možete imati uspeha. Povoljan dan za kreativce. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete imati problema u odnosu zbog nekih tajnih simpatija. POSAO: Napravićete promenu u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Povreda.

ŠKORPION
LJUBAV: Nesporazumi sa izabranom osobom, jer komunikacija neće biti jasna. POSAO: Radićete nešto u čemu ćete uživati. Uspeh u kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRELAC
LJUBAV: Bićete na mukama jer će vam se dopasti više od jedne osobe. POSAO: Može se desiti radikalna promena kod onih koji imaju sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete okupirani nekim drugim stvarima, ali ako ste već u vezi, moraćete da se pozabavite problemima koji će iskrsnuti. POSAO: Raskid partnerstva. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Sumnjaćete u vernost osobe koju volite. POSAO: Možete očekivati pozitivna dešavanja ili pozitivnu promenu u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Moguća je nova ljubav. Ipak, nećete biti raspoloženi za to da se ozbiljno obavežete. POSAO: Problemi sa osobama od autoriteta. ZDRAVLJE: Nestabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija