• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 22. MAJ: STRELČEVI treba da budu oprezni u flertovanju, VAGAMA se poboljšava finansijska situacija!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 22. MAJ: STRELČEVI treba da budu oprezni u flertovanju, VAGAMA se poboljšava finansijska situacija!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Imaćete potpuno opuštenu situaciju u ljubavi, bilo da imate partnera ili ne. POSAO: Povoljan period za one koji se bave javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Izabrana osoba će vas iznenaditi na prijatan način. Možda ćete dobiti poklon ili izjavu ljubavi. POSAO: Uspeh onima koji rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bolja komunikacija će dovesti do novih kontakata ili stabilizacije ljubavnog života. POSAO: Moguće su manje promene. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

RAK
LJUBAV: Bićete vrlo privlačni jer je planeta Mars u vašem znaku i dodaće vam na magnetizmu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV
LJUBAV: Razmišljaćete o nekome koga ste upoznali preko prijatelja, ili ćete tek upoznati. POSAO: Imaćete prilike za napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Izaći ćete, a to je odlična prilika da se zabavite i nađete ljubav. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim pitanjima koja će iskrsnuti. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

VAGA
LJUBAV: Možda nećete ni pokušavati da se bavite ljubavnim životom jer ćete biti okupirani poslovnim obavezama. POSAO: Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da doživite iznenadnu ljubav ili da vam partner pripremi iznenađenje. POSAO: Povoljan dan za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Bićete skloni tome da flertujete sa osobama sa kojima radite, ali budite oprezni. POSAO: Povoljan dan za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko se bavi sportom. POSAO: Uspeh profesionalnim sportistima i onima koji rade u vojsci. ZDRAVLJE: Povrede.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete priliku da komunicirate sa više osoba koje vam se dopadaju. POSAO: Imaćete mnogo posla, a vaš entuzijazam će vam pomoći da sve postignete. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je možda van vašeg domašaja, ili ćete barem vi verovati da jeste. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija