• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 29. MAJ! BIKOVI šarmiraju sve oko sebe, BLIZANCIMA finansijski uspeh!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 29. MAJ! BIKOVI šarmiraju sve oko sebe, BLIZANCIMA finansijski uspeh!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moguć sukob sa partnerom i problemi posebno za one koji žive zajedno. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere, promena. ZDRAVLJE: Sportske povrede.

BIK
LJUBAV: Bićete šarmantniji nego inače, pa će vam biti lako da osvojite koga god želite. POSAO: Moguće je da ćete tražiti kreativni posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Finansijski uspeh, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Nervoza i tenzija koja se gomila u vama narušiće harmoniju u ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete se osamostaliti. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja. POSAO: Uspeh za sve koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa partnerom ili ljubav na putovanju. POSAO: Problemi u vezi s nekretninama i rada s nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Mučiće vas loši međuljudski odnosi na poslu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete više prilika za ljubav, pa ćete biti u dilemi. POSAO: Uspeh onima koji se bave uvozom i izvozom ili rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Ulazite u vrlo povoljan period za ljubavni život i to posebno važi za Strelčeve u podznaku. POSAO: Očekujte blagi napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Nervoza je unela razdor u odnos koji ćete danas donekle uspeti da pokrpite. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Lakše nego inače ćete uspostavljati bliskost kroz komunikaciju. Izjava ljubavi. POSAO: Imate prilike za blagi napredak na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Pozitivni planetarni kontakti obećavaju veći broj dobrih prilika. POSAO: Nemojte previše rizikovati jer ćete doživeti gubitak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija