• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

14.06.2019

12:35

(FOTO) IMAJTE FANTASTIČNE NOGE POPUT EL: Izbacite šećer i primenite ovaj vid ishrane!

Ljubav

(FOTO) IMAJTE FANTASTIČNE NOGE POPUT EL: Izbacite šećer i primenite ovaj vid ishrane!

Podeli vest

Prezgodna El Mekfirson ima 55 godina, ali i telo na kojem bi joj pozavidele mnoge dvadesetogodišnjakinje. El je u kolumni za sajt “Get d glos” (Get the gloss), otkrila tajnu prelepih dugih i vitkih nogu

Bivši supermodel je rekla kako su za njene vitke noge zaduženi joga, sedam ili osam sati sna, velike količine vode, ali i redovna poseta infracrvenoj sauni. 

- Alkalna ishrana znatno utiče na izgled nogu. U prošlosti sam jela šećer, so i pšenicu i tada su mi noge bile teže. Ovih dana moja ishrana se bazira na povrću i puno vode pa je i oblik mojih nogu počeo da se menja - napisala je El.

 

 

El je od 2017. godine na alkalnoj dijeti. Ali dijeta nije jedini način koji koristi kako bi joj noge izgledale što bolje.

(FOTO) PUKLA? Oskarovka nigde ne ide bez svojih mačaka: Imamo posebnu vezu!

 

Kada je reč o borbi protiv natečenosti i celulita, El je rekla da se pijenjem vode bori protiv zadržavanja tečnosti u organizmu, ali i vežbanjem na otvorenom. Njena omiljena poza je ležanje na podu i istezanje nogu uz zid. 

 

 


 

 

 

ĆEVAPI NA ŠLJIVI?! Ješćemo meso koje ne podrazumeva klanje životinja?

Osim toga, često hoda u vodi, a kako kaže, piling za telo pod toplim ili hladnim tušem najbolje je sredstvo za otklanjanje celulita. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija