• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.07.2019

17:35

Pallini beach, Athos palace i Theophano imperial - SAMO U TRAVELLAND-u

Ljubav

Pallini beach, Athos palace i Theophano imperial - SAMO U TRAVELLAND-u

Podeli vest

Iz trenutne ponude izdvajaju se G-hoteli, luksuzni kompleks, koji čine: Theophano Imperial Palace 5*, Pallini Beach Hotel 4* i Athos Palace Hotel 4*, a za sve su aktuelni popusti do 29%!

Ukoliko još niste doneli odluku gde ćete letovati, "Travelland" je tu da vam u tome pomogne!

Iz trenutne ponude izdvajaju se G-hoteli, luksuzni kompleks, koji čine: Theophano Imperial Palace 5*, Pallini Beach Hotel 4* i Athos Palace Hotel 4*, a za sve su aktuelni popusti do 29%! Takođe, u toku je i akcija za bus prevoz: za smene od 21.7. do 31.7, zaključno sa smenom od 9.9. do 19.9: povratna karta za odrasle je 40€, a za decu do 12 godina 30€!

Samo ime G-Hotels garantuje savršen odmor za celu porodicu. Ceo kompleks se nalazi na Kasandri, nedaleko od mesta Kalitea i u potpunosti je pokriven zelenilom, uređenim parkićima i sportskim terenima.

Foto: Promo

Potpuno renovirani Theophano Imperial Palace 5* dao je potpuno novu dimenziju i kvalitet lancu G-hotela. Ističe se svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uređenja soba. Gosti ovog veoma luksuznog hotela koriste sve sadržaje i usluge celog kompleksa: sopstvenu plažu, parking, bazene, otvoreni bioskop i pozornicu, konferencijsku salu, fitness, saunu, masažu, barove, restorane i još mnogo toga.

Foto: Promo

Sobe su vrlo lepe i udobne i svaka sadrži klima uređaj, mini bar, kupatilo sa đakuzijem, bademantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekciju. Za Theophano Imperial Palace 5* aktuelni su popusti do 29%!

 

Foto: Promo

Athos Palace Hotel 4* je luksuzno all inclusive odmaralište, koje sadrži 6 teniskih terena i olimpijski slatkovodni bazen.

Foto: Promo

Gostima je na raspolaganju škola ronjenja, kao i raznovrsni sportovi na vodi, kao što su skijanje na vodi, vožnja kanua i ronjenje. Tu su i otvoreni i zatvoreni bazen, dečije igralište i celodnevna dečija animacija, tereni za sportske aktivnosti... Za Athos Palace Hotel 4* aktuelni su popusti do 29%!

Foto: Promo

Pallini Beach Hotel 4* se nalazi na sopstvenoj plaži i sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Bogati doručak i večera na bazi švedskog stola se služe u glavnom restoranu, osveženja i kokteli su dostupni u barovima, a tradicionalna taverna je otvorena celog dana i nudi jela grčke kuhinje, uključujući svežu ribu i morske plodove. 

Foto: Promo

Sobe su klimatizovane i sadrže TV, frižider i sef, a pojedine sobe imaju udoban dnevni boravak. Sve smeštajne jedinice obuhvataju balkon ili terasu sa pogledom na more, na bazen ili na vrt.

Foto: Promo

Za Pallini Beach Hotel 4* aktuelni su popusti do 29%!

Foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija