• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 17. JUL: BIKOVI pronalaze novi posao, BLIZANCE očekuje uspeh u finansijama!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 17. JUL: BIKOVI pronalaze novi posao, BLIZANCE očekuje uspeh u finansijama!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Nestabilnost onima koji su u dužoj vezi. Ovnovi koji su sami mogu da očekuju uzbudljiv dan. POSAO: Selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete nemirni i netolerantni, zbog čega ćete imati problema. POSAO: Ako tražite novi posao, sada imate šanse da ga nađete. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI

LJUBAV: Više ste koncentrisani na druge oblasti. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa finansijama, bolja zarada ili novčana infuzija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK

LJUBAV: U ovom periodu ćete uživati u novinama i iznenađenjima, što inače nije tipično za vas. POSAO: Moguća pozitivna promena. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Neobjašnjiv bes koji se gomila u vama izazvaće pometnju u odnosu. POSAO: Povoljan dan onima čiji posao zahteva energiju. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA

LJUBAV: Iako ovo nije vaše vreme za ljubav, dan bi mogao da vam donese lepe doživljaje. POSAO: Povoljno za one koji traže posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje imaju neke veze sa inostranstvom. POSAO: Moguća promena nadređenih. Promene na višim instancama. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu na putovanju ili ćete se zaljubiti na putovanju. POSAO: Imate veliku želju da radite u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Bićete zainteresovani za izlaske i zabavu, a imaćete i prilike. POSAO: Ne pozajmljujte novac. Moraćete da otpišete neka dugovanja. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim ćete imati isključivo virtuelni kontakt. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguća je da će vam se dopasti neko s kim radite. POSAO: Desiće se pozitivne promene na radnom mestu ili kadrovske promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ostvarite kratku aferu. Osećanja će brzo planuti, ali će se brzo i ugasiti. POSAO: Povoljan period za intelektualni rad. ZDRAVLJE: Nestabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59