• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 7. AVGUST: STRELČEVIMA napredak u karijeri, OVNOVI dobijaju ljubavnu poruku

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 7. AVGUST: STRELČEVIMA napredak u karijeri, OVNOVI dobijaju ljubavnu poruku

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Dobićete ljubavnu poruku. POSAO: Moguć je dobitak od kreativnog rada, proizvodnje, ili kroz neke špekulacije i eventualno od bavljenja sportom. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK
LJUBAV: Osećaćete se dovoljno opušteno sa osobom koja vam se dopada da biste iskazali osećanja. POSAO: Sreća u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

BLIZANCI
LJUBAV: Biće vam teško da budete iskreni, možda zbog toga što se u vama bore emocije koje ne razumete. POSAO: Opterećenost poslom i moguće greške. ZDRAVLJE: Loše.

RAK
LJUBAV: Vaša veza će postati ozbiljna ili ćete ostvariti vezu sa starijom osobom. POSAO: Ostvarićete finansijsku dobit, ali bićete skloni trošenju. ZDRAVLJE: Problem sa očima.

LAV
LJUBAV: Niste naročito emotivni danas, ali ste barem dobro raspoloženi i zainteresovani za fizički kontakt. POSAO: Možete očekivati da vam stigne neki novac. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Bićete razočarani uslovima rada ili nadređenima. Vrlo loš dan za sve u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Slaba vitalnost.

VAGA
LJUBAV: Bez promena na ovom planu. POSAO: Imaćete pravnih problema, problema na putu, ali će biti prisutno dobro raspoloženje i optimizam. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

ŠKORPION
LJUBAV: Sreća u ljubavi i dobre prilike, ili ćete za partnera dobiti nekog ko je izuzetno situiran. POSAO: Korist od partnerskih poslova. ZDRAVLJE: Moguće dijareja.

STRELAC
LJUBAV: Konfuzni odnosi. Moguće je i da otkrijete da partner nije iskren, ili da je nezainteresovan. POSAO: Poslovni uspeh ili napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Ova oblast će vam odjednom postati vrlo bitna. POSAO: Oslanjaćete se na druge za finansijsku podršku, a to nije situacija koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete ozvaničiti svoju vezu. POSAO: Shvatićete da svoje probleme možete rešiti nekom vrstom poslovnog udruživanja. ZDRAVLJE: Promenljiv krvni pritisak.

RIBE
LJUBAV: Promenljiva osećanja i mnogo nesporazuma. Suočićete se sa problemima i blokadom u ovoj sferi. POSAO: Budite pažljiviji i bolje koncentrisani. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija