• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. AVGUST: LAVOVI privlače mnogo pažnje, DEVICE imaju problema sa kolegama!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. AVGUST: LAVOVI privlače mnogo pažnje, DEVICE imaju problema sa kolegama!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Otvoreni ste i direktni, zbog čega ne možete da ćutite kada stvari ne idu onako kako bi trebalo. POSAO: Bićete usmereni na samostalno preduzetništvo. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BIK
LJUBAV: Vas više privlače smirenost i darovi porodičnog života nego uzbudljivost ljubavnih avantura. POSAO: Problemi u radnom procesu. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Umete da budete neverni iz čiste znatiželje, ali pripazite. POSAO: Trenutno vam nije bitno šta radite, samo ako to donosi novac. ZDRAVLJE: Upala grla.

RAK
LJUBAV: Možete doživeti da budete emotivno povređeni od strane nekoga ko vam se dopada. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

LAV
LJUBAV: Privlačite mnogo pažnje ovih dana. POSAO: Imaćete problema sa nekretninama, pogotovo ako se bavite poslom u vezi sa njima. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.

DEVICA
LJUBAV: Često očekujete previše od partnera. Danas ćete imati problema u odnosu zbog vašeg zanovetanja. POSAO: Moguće je neslaganje sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Loše.

VAGA
LJUBAV: Razočarenje ume da vas otera u očajanje. Za vas je presudno da sačuvate duševni mir i da budete u balansu. POSAO: Novčane poteškoće. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

ŠKORPION
LJUBAV: Biće nemoguće da dobijete ono što želite u ljubavnom životu, a zbog toga ćete biti vrlo frustrirani. POSAO: Problemi sa finansijama. ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt.

STRELAC
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti blokiran. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili loša sreća u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta. Unosite vitamine.

JARAC
LJUBAV: Valjalo bi da naučite da uživate u romantici, to bi obogatilo vaš ljubavni život. POSAO: Problemi sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Vi ste iskreni, ali i vrlo nervozni po prirodi. Treba vam neko ko nije previše osetljiv. POSAO: Uspeh za one koji se bave intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Previše ste pasivni i čekate da budete izabrani. POSAO: Ako ste već u radnom odnosu, ne bi trebalo da imate problema. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija