• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stil

18.08.2019

14:42

(FOTO) TREND KOJI JE UVEK AKTUELAN! Efektan, jednostavan i obara sa nogu

Ljubav

(FOTO) TREND KOJI JE UVEK AKTUELAN! Efektan, jednostavan i obara sa nogu

Podeli vest

Sigurni smo da ćete rado nositi ovako iskombinovane komade

Stajling u istoj boji, od glave do pete, izgleda jako zanimljivo i razigrano. Odlučite se za neku jarku boju kako biste ostavili utisak smele i modno osvešće ne dame.Monohromatski stil  je uvek bio u trendu i ostao. Zadržao se na modnom pijedestalu sa manjim izmenama.

Takođe dokazuje da i ono što izgleda jednostavno može da bude jedinstveno i vrlo efektno. Ovaj trend karakteriše čist, prozračan stil koji može da ponese svaka šik dama koja voli da se poigra sa klasikom.


Monohromatski stil je viđene u nadolazećim kolekcijama renomiranih imena, na ulicama svetskih prestonica tokom nedelje mode, a fotografije upravo ovakvih odevnih kombinacija su preplavile instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Casual Friday yay!! E nesse clima de hoje esta liberado roupas leves e esvoaçantes!!

A post shared by Consultoria Ton sur Ton (@tonsurtonconsultoria) on Aug 9, 2019 at 6:41am PDT


Sve što će vam biti potrebno su komadi, obuća i modni dodaci u istim ili sličnim bojama koji garantuju trendi izgled tokom jesenjih meseci.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#monocromaticlook bom dia

A post shared by Danielle Barros ? (@dany12mirele) on Mar 1, 2019 at 5:18am PST


 

 

Stajling u istoj boji, od glave do pete, izgleda jako zanimljivo i razigrano. Odlučite se za neku jarku boju kako biste ostavili utisak smele i modno osvešće ne dame.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija