• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.08.2019

18:33

NEZABORAVNA AVANTURA SAMO ZA VAS! Zašto je nekad potrebno da na put odete sami?

Ljubav

NEZABORAVNA AVANTURA SAMO ZA VAS! Zašto je nekad potrebno da na put odete sami?

Podeli vest

Ukoliko putujete sami, imaćete više vremena za sebe, upoznaćete nove ljude i radićete sve što želite, i to bez pridike drugih...

Ako ste već isplanirali letovanje, a u poslednjem trenutku vaši prijatelji su odustali od mora, to ne znači da treba da zanemarite svoj odmor, već otputujte sami! Iako na prvu pomisao deluje dosadno, odlazak na destinaciju koju ste toliko čekali da posetite samo će vam otvoriti nove vidike i sigurno ćete se provesti kao nikad dosad. Pogledajte koje su to prednosti kada se sami upustite u avanturu.

Postajete hrabriji

Kada se otisnete na neku destinaciju gde nikada niste bili, osim što upoznajete novo mesto sasvim sami, prevazići ćete sve one strahove koji su vas mučili dosad. Vi planirate ceo put, putujete bez poznavanja jezika i opstajete samo na osnovu karata i pomoći sa interneta i, naravno, bez članova porodice ili prijatelja.

KADA JE MASTURBACIJA KORISNA, A KADA NE! Opuštanje ili beg od realnosti?

Foto: Pixabay

Odmor samo za sebe

Sa decom ne možete da hodate po nekoliko sati i prosto morate da se vratite u hotel veoma rano kako biste klince pripremili za spavanje. Sa roditeljima ne možete da idete u diskoteke, a sa nekim prijateljima je teško odlučiti šta prvo videti u mestu u kom ste odseli, jer svi imaju svoje želje i prohteve. Kad god putujete sa nekim, na putu ste da pravite planove da zadovoljite druge ljude koji idu sa vama. Ali kada putujete sami, planirate izlet po svojim željama i raspoloženju. To je i svrha putovanja, da se osećate zadovoljno.

Foto: Pixabay

Upoznajete druge ljude

Kad god putujete sa prijateljima i porodicom, vi u stvari ne komunicirate mnogo sa strancima. Međutim, kada putujete sami, vi razgovarate sa drugim putnicima u vozu ili autobusu ili sa nepoznatim ljudima u baru ili restoranu. Ova vrsta malih razgovora pomoći će vam da steknete nove prijatelje.

Vaši trenuci bez pridika

Ovo je verovatno najbolji razlog zašto je dobro otputovati sam. Možete da radite sve što želite, kad god želite, a neće biti nikoga da vam sudi ili pridikuje. Ovo su vaši mali trenuci slobode, zabave ili užitka, koji će ostati sa vama do kraja vašeg života.

BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija