• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR: LAVOVIMA odlično vreme za brak, OVNOVI traže posao u inostranstvu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. SEPTEMBAR: LAVOVIMA odlično vreme za brak, OVNOVI traže posao u inostranstvu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Uzbudljiv dan, jer bi osoba koja vam se dopada mogla da prizna da je zaljubljen/na u vas. POSAO: Moguće je da ćete tražiti posao u inostranstvu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Ne primajte stvari previše k srcu, jer inače možete propustiti priliku da doživite pravu ljubav. POSAO: Primetićete da će uslovi rada biti unapređeni. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće da ćete započeti strastvenu aferu, jer trenutno imate tako mnogo prilika za ljubav. POSAO: Finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Moguća upala.

RAK
LJUBAV: Veza vam je u krizi. Poradite na onom što ne valja ako želite stabilan odnos. POSAO: Nećete biti dovoljno skoncentrisani, pa su moguće greške. ZDRAVLJE: Alergija.

LAV
LJUBAV: Odlično vreme za veridbu ili ulazak u bračnu zajednicu. POSAO: Moguće je da će neko rušiti vaš autoritet. Uspeh u svemu što ima veze sa umetnošću. ZDRAVLJE: Bol u leđima.

DEVICA
LJUBAV: Bolje sačekajte da vidite da li su vaše simpatije uzvraćene pre nego što se prepustite. POSAO: Možda nećete uspeti da pokažete svoju vrednost. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

VAGA
LJUBAV: Ovo je vaše vreme za ljubav, sve što treba da uradite jeste da istražite opcije i donesete odluku. POSAO: Dobit od pravnog spora ili partnerskog posla. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION
LJUBAV: U principu imate sreće u ljubavi, ali u poslednje vreme se previše preispitujete. POSAO: Primetićete značajan napredak. Sve će ići onako kako želite. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguća tajna afera ili platonska veza sa nekim ko je potpuno nedostupan. POSAO: Imaćete utisak da je vaša energija za rad blokirana. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Moguće je uzbudljivo seksualno iskustvo. POSAO: Imaćete odličan odnos sa nadređenima. Ovo je vreme da zatražite povišicu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA
LJUBAV: Uspećete da rešite svaki problem kroz otvoren i drugarski razgovor sa partnerom. To je vrsta odnosa koji tražite. POSAO: Biće poboljšanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE
LJUBAV: Danas će vam se činiti da koliko god da se trudite, samo pogoršavate situaciju. Nemojte ništa da forsirate. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija