• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zadovoljna.hr/informer.rs

04.01.2016

15:51

OČISTITE ORGANIZAM Dva ukusna napitka za detoksikaciju

Ljubav

OČISTITE ORGANIZAM Dva ukusna napitka za detoksikaciju

Podeli vest

Ako vas ovih dana više od svega veseli zalogaj za zalogajem te učestali obroci za stolom, ispred televizora ili u omiljenoj fotelji, ne osjećate grižu savesti

Svako zaslužuje gurmanski odušak, pogotovo u krugu najdražih i najbližih. Kako bi se što pre vratili u normalu, predlažemo vam čašu osvežavajućeg napitka koji će vas probuditi telo i probavu.

DETOKSIKACIJA Evo kako da očistite organizam nakon praznika!

Napitak za detoksikaciju

Uz obilje vitamina C koji je proslavio jednu od omiljenih zimskih voćki, pomorandžu odlikuju brojna druga blagotvorna svojstva.

Budući da svečana trpeza najčešće bogata kaloričnim i masnim namirnicama koje se teško vare, predlažemo vam dva čarobna i ukusna napitka od pomorandže uz koje će skupljene kalorije polako izaći, stomak će splasnuti, a probava proraditi.

Detoks sok s pomorandžom, limunom i medom

4 isceđene pomorandže

1 kašičica limunovog soka

1 kašičica meda

Detoks frape s pomorandžom

- 2 isceđene pomorandže

- 2 dl jogurta

- 1 banana

- 1 kašičica limunovog soka

- 1 kašičica meda

Sok možete popiti ujutro na prazan stomak kao i između obroka, dok frape može biti izvrsna zamena za međuobrok ili večeru.

RAVAN STOMAK ZA SAMO JEDAN DAN 24 saveta za brži metabolizam!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija