• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lijekizprirode.com

05.07.2016

16:36

POMEŠAJTE MED I SODU BIKARBONU! Jedite mesec dana po 3 kašičice, evo šta će se desiti!

Ljubav

POMEŠAJTE MED I SODU BIKARBONU! Jedite mesec dana po 3 kašičice, evo šta će se desiti!

Podeli vest

Ideja o mešanju sode bikarbone sa javorovim sirupom ili medom čini se bizarnom, jer se veruje da se ćelije raka hrane šećerom. Međutim, naučnici su nakon 60 godina zablude shvatili da su sva istraživanja bazirali na pogrešnoj pretpostavci

A sve i da su bili u pravu, u ovom slučaju šećer deluje drugačije.

ČAK POLOVINA ŽENA: Ne znaju da su bile trudne i imale pobačaj!

Naime, ćelije raka ne uspevaju da iskoriste šećer za rast, jer ih soda bikarbona odmah ubija. Javorov sirup ide prema ćelijama raka, za koje se veruje da troše 15 puta više glukoze u odnosu na zdrave ćelije), a uz pomoć sirupa soda ulazi u maligne ćelije.

Priprema: Pomešajte sodu bikarbonu i javorov sirup ili med u odnosu 1:3, zagrejte i mešajte na vrlo laganoj vatri deset minuta. Uzimajte tri kašičice dnevno tokom mesec dana, najviše dva meseca.

NOVA GENERACIJA ANTIBIOTIKA Bakterije se uništavaju same!

Tokom ove terapije potrebno je da izbegavate meso, šećer i belo brašno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 7 godina

Cega 1 cega 3 kaze jedan na prema tri cega jedan a cega tri glupo objasnjeno

prirodom do zdravlja

pre 7 godina

Kod problema sa stomakom,gorusica, nadimanje...,svako jutro posle pranja zuba(odabrati pastu sa soda bikarbonom),razmutiti u ustima malo paste i progutati. prirodom do zdravlja

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija