• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

25.07.2016

14:31

KUVANJE! Evo kako da se naspavate za vreme nepodnošljivih vrućina!

Ljubav

KUVANJE! Evo kako da se naspavate za vreme nepodnošljivih vrućina!

Podeli vest

Dok temperature iz dana u dan ponovo rastu, san ponovo postaje sve kraći i plići, a svi znamo koliko je važno biti odmoran da bi se normalno funkcionisalo o toku dana

Ukoliko i vi spadate u grupu ljudi koja leti "muči muku" sa snom, pročitajte ovih nekoliko saveta.

Ponesite flašu sa hladnom vodom u krevet

Baš kao što se u zimskim mesecima koristi termofor, tako se i leti možete rashladiti obrnutim procesom. Flašu s vodom koju ste držali u zamrzivaču jednostavno stavite u posteljinu pre nego što legnete.

Rashladite pidžamu

Sličan trik možete da izvedete i sa pidžamom, spavaćicom ili bilo kojom drugom vrstom veša u kojem spavate. Stavite veš u kesu, koju ćete zatim ubaciti na 15 minuta u zamrzivač. Rezultat su trenutno osveženje i veća opuštenost organizma.

Istuširajte se hladnom vodom

Iako je hladan ne predstavlja baš najprijatnije iskustvo, odličan je način da rashladite svoje telo.

Nosite isključivo pamučan veš

Umesto satena ili svile, radije birajte pamuk jer ovaj materijal u većoj meri omogućava koži da "diše".

Suzdržavajte se od konzumiranja alkohola

Iako u vrelim danima već sama pomisao na hladno pivo čini da vam "curi voda na usta", akonzumiranje alkohola za vreme vrelih dana nije dobra ideja. Alkohol uzrokuje dehidrataciju organizma, a kao posledica se javlja brže pregrevanje tela. Ako već odlučite da dozvolite sebi ovo zadovoljstvo, obavezno se potrudite da pijete dovoljno vode između svakog gutljaja i nikako nemojte piti kasno uveče.

Zamračite sobu

Neka su roletne u vašoj spavaćoj sobi uvek spuštene, a ako ih nemate, zamračite sobu draperijama ili čaršavima kako se soba ne bi pregrevala.

(FOTO) LAKA VEŽBA: Ako ne možete da je uradite znači da su vam ORGANI PRI KRAJU!

OZBILJAN PROCES! Uklonite celulit prirodnim putem!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija