• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

22.08.2016

12:38

ŠTA KAŽU GINEKOLOZI? Najbolji položaj za spavanje tokom "onih dana"!

Ljubav

ŠTA KAŽU GINEKOLOZI? Najbolji položaj za spavanje tokom "onih dana"!

Podeli vest

Evo šta kažu lekari, kako je najbolje namestiti se tokom menstruacije

Tokom menstruacije žene se često osećaju kao da bi najradije iskočile iz sopstvene kože, tako da i najjednostavnije stvari odjednom postanu teže nego obično. Što se spavanja tiče, u "ponudi" su dve mogućnosti: ili ćete se osećati kao da biste najradije prespavali tih par dana, ili će i nalaženje položaja u kojem vam je relativno udobno biti problem.

PRIRODNA TERAPIJA Evo šta jesti ako vam je povišen holesterol!

Kako god okrenete, verovatnoća da će sve proći kako treba, da vas stomak neće boleti i da sve u svemu nećete ni osetiti da su "oni dani u mesecu" je prilično mala.

Dakle, kako da se namestite kad dođe vreme za spavanje?

ŽENE NA CEDILU: Naučnike mnogo više interesuje muški "ponos" nego PMS!

Ginekolozi preporučuju fetalni položaj. Naime, kad spavamo u ovoj pozi, dakle, na boku, tako da su nam noge savijene u kolenima i privučene ka stomaku, smanjuje se pritisak na mišiće abdomena, što će ublažiti grčeve. Osim toga, manje su šanse i da nešto procuri, pošto su vam noge skupljene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija