• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailmail.co.uk/informer.rs

10.09.2016

14:09

NAUČNICI POTVRDILI: Postoji univerzalni lek za sve boljke!

Ljubav

NAUČNICI POTVRDILI: Postoji univerzalni lek za sve boljke!

Podeli vest

Prijatelji su zaista najbolji "lek" - potvrđuje istraživanje koje su sproveli naučnici sa Univerziteta u Teksasu.

 

Prema rezultatima istraživanja američkih naučnika, pacijenti koji imaju podršku porodice i prijatelja brže se oporavljaju i manje vremena provode u bolnici, piše Dejli mejl. 


DOBRA VEST! U Srbiju stiže 68 najnovijih lekova za najteže bolesti!

Specijalisti smatraju da to ide u prilog ideji da bolnice treba da poklanjaju podjednaku pažnju i fizičkoj i psihološkoj rehabilitaciji pacijenata. Tokom istraživanja, naučnici su izučili podatke više od 119.000 pacijenata rehabilitacionih centara u koje su ljudi dolazili zbog povreda, operacija ili infarkta. 


ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! Simptomi koji prethode moždanom udaru

Oni su govorili o tome kakvu podršku dobijaju od porodice i prijatelja. Zaključaj je da jaka socijalna podrška utiče na vreme koje pacijent provede u rehabilitacionom centru. 


OD ČEGA ZAISTA UMIREMO? Ceo život zaziremo od pogrešnih stvari!

Tako, u poređenju sa ljudima koji su bili okruženi pažnjom prijatelja i porodice, pacijentima koji su dobijali manje podrške od okruženja bilo je potrebno više vremena za oporavak nego što se očekivalo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija