• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

08.12.2016

10:13

JOGURT DIJETA! Pročistite telo i smršajte!

Ljubav

JOGURT DIJETA! Pročistite telo i smršajte!

Podeli vest

Uz ovaj jelovnik možete za nedelju dana da izgubite i do sedam kilograma. Ishrana zasnovana na ovom napitku veoma brzo topi masne naslage, a probiotske kulture iz jogurta poboljšavaju crevnu floru

Odličan način da očistite organizam od štetnih toksina, i da pritom izgubite višak kilograma je da ubacite jogurt u svakodnevnu ishranu. Dijeta zasnovana na ovom napitku veoma brzo topi masne naslage, a probiotske kulture iz jogurta poboljšavaju crevnu floru i održavaju je zdravom, pišu Novosti. 

Tokom sedam dana ove dijete možete da izgubite i do sedam kilograma. Plan ishrane je poprilično rigorozan, pa stručnjaci savetuju da se posle sedam dana neko vreme vratite normalnoj ishrani. Pauza bi trebalo da traje najmanje mesec dana, a posle možete opet praktikovati ovaj režim ishrane. Kako se kilogrami posle sedam dana od dijete ne bi vratili, trebalo bi jednog dana u toku meseca da odradite detoksikaciju i pijete samo jogurt. 

HOĆEMO I MI DA ZNAMO! Kuda odlazi salo pri gubljenju kilograma?

Jelovnik podrazumeva da jogurt kombinujete sa što više voća i povrća i tako pravite zdrave i ukusne obroke. Takođe možete da jedete ribu, piletinu ili ćuretinu u manjim količinama. Dok traje dijeta, dozvoljeno je da jogurt u nekim obrocima zamenite pavlakom ili kiselim mlekom. 

Ukoliko osetite nadutost u stomaku ili se pojave neki drugi problemi sa stomakom i probavom, odmah prestanite sa držanjem dijete i vratite se uobičajenoj ishrani. 

PRIMER JELOVNIKA 

1. DAN 

Doručak: Čaša voćnog ili običnog jogurta sa niskim procentom masti, sa pahuljicama po izboru 

Ručak: Povrće pripremljeno na maslinovom ulju, pirinač začinjen sa malo soli i bibera, za desert - voćni jogurt 

Večera: Salata od jedne šargarepe, 50 g šunke, jedne jabuke i jogurt 

2. DAN 

Doručak: Salata od jogurta i krastavca 

Ručak: Ćuretina pržena na maslinovom ulju, šampinjoni, paradajz, paprika i čaša jogurta 

Večera: Dve čaše jogurta pomešane sa šumskim voćem 

3. DAN 

Doručak: Čaša jogurta sa malo sira, jabuka 

Ručak: 150 g oslića i salata od jogurta, krastavca i malo senfa 

Večera: 100 g testenine pomešajte sa jednom paprikom, kuvanim jajetom i čašom jogurta

KAJANJE NA SAMRTI! Evo za čime ljudi najviše žale kada dođe sudnji čas!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija