• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

22.07.2018

10:54

"VARANJE" TOKOM DIJETE ovako može da utiče na vaše telo!

Ljubav

"VARANJE" TOKOM DIJETE ovako može da utiče na vaše telo!

Podeli vest

Odlučili ste da smršate i krenuli sa dijetom, ali one krofne u izlogu izgledaju tako prokleto dobro

Sladoled, palačinke, mafini - postali su predmet vaše žudnje, ali se brinete kako će to da utiče na vaše mršavljenje i dijetu koju ste započeli u nadi da smršate još malo pre odlaska na more.

Imamo za vas dobre vesti: varanje s vremena na vreme može da utiče pozitivno na vaše mršavljenje i neće da upropasti ceo proces mršavljenja koji ste započeli.

Salata i zdrava hrana na koju ste se preorijentisali učiniće mnogo toga dobrog za vaše zdravlje i liniju, ali to može da uradi i “mali greh”. Ne samo da će učiniti da se osećate manje depresivnim, sprečiće i da se prejedate kada je zabranjeno voće u pitanju, a može i da ubrza vaš metabolizam.

Shutterstock

Prema rečima stručnjaka, kada smo na dijeti dolazi do smanjenog lučenja leptina, hormona koji čini da se duže osećamo siti.

Ako ne znate koliko često je u redu imati dan za varanje, onda možete da primenite metod Kim Kardašijan. Rijaliti zvezda pridržava se stroge dijete koja se bazira na laganim proteinima, ugljenim hidratima, voću i povrću, a njen trener preporučuje varanje jednom u 10 dana. Tako možete da jedete sve što želite bez opasnosti da ugrozite vaš proces mršavljenja.

Lični trener poznatih Magnus Ligbak, sa kojim rade Keti Peri i Gal Gadot, ima malo drugačiju metodologiju pa on savetuje da 17 od 20 obroka budu zdravi.

Ukoliko ste sigurni i rešeni da smršate, najbolje bi bilo da se pridržavate režima zdrave ishrane sve dok ne primetite rezultate vaše dijete. Ukoliko počnete sa danima u kojima ćete varati prerano, to može da vas udalji od vašeg cilja.

Kada se naviknete da se hranite zdravo i osećate se dobro bez stalnih napada žudnje za slatkim i nezdravim, uvedite ovakav dan koji ćete praktikovati onako kako vam vaše telo nalaže.

MUČI VAS GORUŠICA? Evo koje namirnice obavezno treba da jedete!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija