• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

19.08.2018

08:22

MAGIČNA VODA ZA TOPLJENJE MASTI: Za 7 dana uništava sav višak kilograma!

Ljubav

MAGIČNA VODA ZA TOPLJENJE MASTI: Za 7 dana uništava sav višak kilograma!

Podeli vest

Dosta ljudi ima jedan isti problem- višak kilograma na predelu stomaka. Osim što ne izgleda privlačno, može da bude i potencijalno opasno za neke zdravstvene probleme. Ovaj napitak pomoćiće vam da se efikasno oslobodite "šlaufa"

Osnovni sastojak koji je potreban za njegovu pripremu su šljive. Odmah sebi zapišite ovaj recept i počnite sa pripremom. 

Potrebno je: 1 l vode, 100 g šljiva. 

Priprema: Uzmite jednu posudu koja može da se zatvori hermetički i u nju stavite šljive, pa preko sipajte vodu, posudu zatvorite i ostavite da odstoji oko sedam dana na hladnom, odnosno u frižideru. Posle tog perioda uzmite gazu, procedite smesu i možete početi da je konzumirate. 

Svako jutro na prazan stomak, odnosno pre doručka, popijete po čašu napitka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija