• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/astrousluge/Ruža Ružanović

03.05.2019

20:40

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Neko će pronaći LJUBAV svog života, a jednom znaku se sprema težak PAKAO NA POSLU!

Ljubav

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ! Neko će pronaći LJUBAV svog života, a jednom znaku se sprema težak PAKAO NA POSLU!

Podeli vest

Nemojte da se čudite ako budete u ovom periodu osetili potrebu da budete sa nekim ko vam uliva poverenje i ko je stabilna ličnost - poručuje mesečni horoskop

OVAN

Posao: Pod uticajem sekstila Merkura i Marsa možete da očekujete dobar početak meseca, jer ćete sa lakoćom organizovati svoje vreme i završiti sve obaveze. Početak meseca će biti posebno dobar za Ovnove koji se bave trgovinom, saobraćajem i komunikacijama. Druga polovina meseca donosi probleme sa novcem i ugovorima, pa Vam savetujem da ne pokrećete novi posao i ne pravite velike investicije. Pod uticajem Marsa u opoziciji sa Jupiterom možete da očekujete poslovne probleme vezane za inostranstvo, pa je poželjno da ne idete na poslovna putovanja tokom maja i da ne sklapate poslovne dogovore sa inostranim partnerima. Pod uticajem Sunca i Venere u Biku možete da očekujete finansijsku stabilnost u maju.

Ljubav: Ovnovi koji su u vezi ili braku početkom meseca mogu da očekuju nesuglasice sa voljenom osobom, najverovatnije zbog ljubomore i nepoverenja. Ukoliko budete tvrdoglavi i ne budete spremni na razgovor, nesuglasice će vrlo lako preći u ozbiljnu svađu i zahlađenje odnosa. Slobodni Ovnovi će pod uticajem Venere u Biku uploviti u veliki broj avantura, ali su velike šanse da ni jedna od tih avantura neće prerasti u nešto više. Moguće je da će se u Vaš život vratiti neka osoba iz prošlosti i doneti veoma tumburlentan emotivni period.

Zdravlje: Ovnovi koji se već neki vremenski period bave sportom mogu da očekuju miran mesec, kada je zdravlje u pitanju. Međutim, Ovnovi koji su se ulenjili i zapostavili svoje psiho- fizičko zdravlje mogu da očekuju probleme sa varenjem, holesterolom i malokrvnošću.

Foto: Shutterstock

 

BIK

Posao: Sekstil Merkura sa Marsom donosi Vam nove ideje i mogućnosti da ih realizujete. Savetujem Vam da budete uporni i prva zarada će stići već do kraja maja. U drugoj polovini meseca možete da očekujete povećan obim posla, a samim tim i dosta prekovremenog rada. Dobra vest je da će dobro aspektovana Venera u Vašem polju karijere doneti veću efikasnost i motivisanost za rešavanje poslovnih izazova. Mesec je nepovoljan za poslovna putovanja, posebno u periodu nakon 5. maja kada će Mars napraviti opoziciju sa Jupiterom.

Ljubav: Odličan mesec za sve Bikove koji su u vezi ili braku, jer sekstil Merkura sa Marsom donosi dobru komunikaciju i atmosferu za rešavanje svih problema u emotivnom odnosu. Iskoristite ovaj aspekt za otvoreni razgovor sa voljenom osobom i zajednička putovanja. Bikovi koji su skoro prekinuli vezu mogu da očekuju veoma težak mesec, jer nikako neće uspeti da srede svoje emocije i odrede šta će i kuda će dalje. Stariji Bikovi bi mogli da, prilično spontano, uplove u odnos sa dosta mlađom osobom od sebe, a planete najavljuju veoma lepe zajedničke trenutke.

Zdravlje: Stabilno zdravstveno stanje u maju, a ako dodatno povedete računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti možete da očekujete da ćete se još bolje osećati. Savetujem Vam i da spavate i odmarate više.

BLIZANCI

Posao: Početak meseca će proteći prilično opušteno, ali donosi povećane rashode, a samim tim i probleme sa finansijama. Savetujem Vam da ne pozajmljujete novac, jer biste kasnije mogli da imate ozbiljne probleme sa vraćanjem dugova. Sredinom meseca povedite računa o odnosima koje imate sa nadređenima i poslovnim partnerima, jer planete najavljuju nesporazume i probleme u poslovnoj komunikaciji. Blizanci koji žele da promene posao ili žude za povišicom ili poboljšanjem radnih uslova mogu da očekuju boljitak nakon 6. maja, kada će Merkur ući u znak Bika. Ovaj aspekt je odličan i za pokretanje privatnog biznisa, jer Vam donosi intuitivnost, ambicioznost i fokusiranost.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, početkom meseca možete da očekujete nesuglasice sa voljenom osobom, a mogu slobodno da kažem da će doći do ogromnog zahlađenja u vašem odnosu. Ako ne budete otvoreno popričali o nezadovoljstvu koje vlada u Vašem odnosu, moguć je raskid/razvod. Slobodni Blizanci će sredinom meseca, kada nastupi sekstil Venere sa Marsom, upoznati veoma zanimljivu osobu sa kojom će poželeti nešto ozbiljnije. Međutim, kako planete pokazuju, male su šanse da ovaj odnos postane nešto više od avanture.

Zdravlje: Zapostavili ste Vaše psiho-fizičko zdravlje, jer previše jurite i žurite. Usporite malo, odvojte vreme za brigu o sebi i svom zdravlju. Savetujem Vam da počnete sa ishranom, vrlo je moguće da se neredovno i nezdravo hranite. Mogući su pojačani nervoza i stres, pa bi bilo dobro da uvedete neke aktivnosti za oslobađanje od stresa.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Savetujem Vam da početak meseca iskoristite da se odmorite i “napunite baterije” za nove radne pobede. Zbog Merkura u kvadratu sa Saturnom, već u prvoj nedelji možete da očekujete otežanja u pogledu komunikacije sa kolegama, saradnicima i nadređenima, ali ne brinite, jer će 15. maja Venera ući u znak Bika i doneti saradnju sa različitim institucijama, organizacijama i investitorima. Šesnaestog maja Mars ulazi u Vaš znak i donosi nove poslovne mogućnosti. Savetujem Vam da se u drugoj polovini meseca dodatno angažujete oko traženja posla, posebno ako se bavite trgovinom.

Ljubav: Zbog loše aspektovane Venere u Vašoj natalnoj karti možete da očekujete težak period sa voljenom osobom. Već na samom početku meseca doći će do ozbiljne svađe zbog zajedničke budućnosti i ciljeva. Velike su šanse da će se rasprava produžiti na ceo mesec, a jedini način da se okonča je kompromis. Parovi koji već duže vreme žele dete treba da iskoriste 4. maj, jer Pomračenje Meseca skoro pa stopostotno donosi prinovu Rakovima. Slobodni Rakovi će se početkom meseca razočarati u osobu sa kojom se već duže vreme “muvaju”, a to će dovesti do nezainteresovanosti za ljubav. Velike su šanse da će krajem meseca u Vaš život ući nešto starija osoba koju godinama niste videli, a plenete pokazuju da bi Vaš odnos mogao da bude “na duže staze”.

Zdravlje: Opozicija Marsa sa Jupiterom donosi probleme sa plućima i disajnim organima generalno, posebno Rakovima koji su alergični na polen. Mogući su i problemi sa varenjem, pa Vam savetujem da povedete računa o ishrani.

Foto: Pixabay

 

LAV

Posao: Iskoristite praznike da se odmorite i spremite za turbulentan mesec, barem kada je posao u pitanju. Već 5. maja, kada će Mars napraviti opoziciju sa Jupiterom, možete da očekujete problem na poslu, koji ćete morati brzo da rešite kako ne bi nastala neka veća šteta. Ovaj period će biti veoma stresan za Vas, a moguće je i da nećete imati podršku kolega. Dobra vest je da će pod uticajem Merkura u Biku biti pojačane Vaše organizacione sposobnosti, pa ćete sve uspeti da završite na vreme. Zahvaljujući tome možete da očekujete unapređenje ili povećanje plate. Lavovi koji traže posao treba da se aktiviraju u periodu nakon 21. maja kada će Sunce ući u znak Blizanaca i doneti dobre komunikacione sposobnosti. Savetujem Vam da se fokusirate na poslove koji zahtevaju timski rad.

Ljubav: Planete u maju donose zahlađenje u vezi ili braku, najverovatnije zbog toga što ćete, zbog poslovnih obaveza i problema, zapostaviti partnera/ku. Savetujem Vam da na vreme objasnite voljenoj osobi kako se osećate i zamolite za malo strpljenja. Slobodni Lavovi će tokom maja izlaziti više nego prethodnih meseci, a to će doneti nove osobe i mnogo flerta u Vaš život. Međutim, planete na najavljuju neki ozbiljniji odnos.

Zdravlje: S obzirom na to da ste duži vremenski period prilično iscrpljeni i umorni, savetujem Vam da iskoristite početak meseca da se odmorite i naspavate. Zbog promene vremena možete da očekujete česte glavobolje i promene raspoloženja.

DEVICA

Posao: Opozicija Marsa sa Jupiterom donosi niz problema svim Devicama koje već duži vremenski period rade na nekom projektu ili zadatku. Moguće je i da ćete morati da se suočite sa pritiscima sa različitih strana - od kolega do nadređenih, zbog čega ćete biti pod velikim stresom. Poboljšanje na poslovnom planu možete da očekujete nakon 21. maja, kada će Vam dobro aspektovan Merkur doneti nove poslovne mogućnosti koje su, najverovatnije, vezane za inostranstvo. Ukoliko želite da pronađete posao u inostranstvu poslednja dekada maja je odlična za to! Maj je povoljan i za Device koje traže dodatni posao, posebno ako se bave programiranjem ili marketingom.

Ljubav: Device koje su u braku mogu da očekuju napetost u odnosu sa bračnim partnerom,koja će, ukoliko ne popričate ozbiljno o tome, prerasti u zahlađenje odnosa. Ako nastavite da ignorišete probleme koje imate u braku, velike su šanse da ćete odlučiti da se rastavite. Za Device koje su u vezi, Merkur u sekstilu sa Neptunom donosi dobro razumevanje sa partnerom i mogućnost da se veza podigne na viši nivo. Slobodne Device će početkom meseca upoznati veoma zanimljivu osobu i započeti dublje upoznavanje sa njom. Male su šanse da će do kraja maja taj odnos prerasti u vezu, ali na dobrom ste putu.

Zdravlje: Generalno dobro zdravlje sve do 19. maja kada možete da očekujte alergijske reakcije i probleme sa disajnim organima i kožom.

VAGA

Posao: Moguće je da ste u prethodnom periodu doneli pogrešnu odluku zbog koje ćete ispaštati početkom meseca, najverovatnije finansijski. Savetujem Vam da dobro razmislite pre nego što donesete odluku kako da rešite ovaj problem – ako budete brzopleti upašćete u još veći problem. Dobra vest je da će se ulaskom Marsa u znak Raka aktivirati polje finansija, pa možete da očekujete povećanje prihoda. Krajem meseca ćete imati nesporazum sa šefom. Pokušajte da iznesete svoje stavove staloženo i argumentovano, nikako nemojte da se svađate. Velike su šanse da ćete upoznati jednu veoma uticajnu osobu, koja će Vam pomoći da napredujete u karijeri. Vage koje traže posao treba da iskoriste period nakon 21. maja kada će Sunce ući u znak Blizanaca i otvoriti nove poslovne mogućnosti.

Ljubav: Generalno dobar mesec za sve Vage koje su u vezi ili braku. Moguće su manje nesuglasice sa partnerom, ali ništa što bi moglo značajno da naruši vaš odnos. Iskoristite praznike da otputujete negde sa voljenom osobom, jer će to dodatno da učvrsti Vaš odnos. Slobodne Vage treba da se okrenu sebi, svojim željama i potrebama, a ljubav će naići onda kada se najmanje budete nadali. Savetujem Vam da ne ulazite u prolazne avanture, jer bi mogli da budete povređeni i razočarani. Samo budite strpljivi i prava ljubav će doći!

Zdravlje: Promenljivo zdravstveno stanje! Moguće su česte glavobolje, problemi sa hormonima i alergijskim reakcijama. Takođe, pratiće Vas umor i stres. Savetujem Vam da jačate imuni sistem i da odmarate više.

Foto: pixabay.com

 

ŠKORPIJA

Posao: Tokom maja možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije, posebno ako se bavite komunikacijama i javnim nastupom. Savetujem Vam da u periodu oko 5. maja, kada će Mars napraviti opoziciju sa Jupiterom, obratite pažnju na finansijke transakcije. Poželjno je da u tom periodu ne pravite veće investicije i da ne ulažete novac u nove projekte, već da sačekate drugu polovinu maja. Ulaskom Venere u znak Bika, 15. maja, pojačaće se Vaše komunikacione sposobnosti, pa ćete moći da popravite odnose sa kolegama i nadređenima. Krajem meseca bi mogli da dobijete prilično nerealan poslovni predlog – savetujem Vam da ga ne prihvatate, jer izazovni aspekti Merkura sa Jupiterom i Neptunom upozoravaju na različite rizike i mahinacije.

Ljubav: Kvadrat Venere sa Saturnom donosi zahlađenje odnosa sa voljenom osobom – kao da ćete oboje biti okrenuti svojim problemima i nikako nećete moći da napravite neki dogovor ili kompromis. Dobra vest je da će sekstil Venere sa Marsom pojačati strasti između vas, pa ćete se ponovo zbližiti i početi više da obraćate pažnju jedno na drugo. Slobodne Škorpije će imati dosta prilika za flert, a moguće je da ćete započeti avanturu sa jednom veoma zanimljivom osobom. Međutim, planete pokazuju da ta osoba najverovatnije neće biti za vezu, pa biste mogli da budete veoma razočarani.

Zdravlje: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom. Moram da budem iskrena i da kažem da su moguće veće komplikacije. Savetujem Vam da što pre posetite lekara.

STRELAC

Posao: Početak maja je idealan za pregovore i poslovne susrete sa trenutnim i potencijalnim saradnicima, a velike su šanse da ćete ugovoriti neki novi posao, jer će Merkur šestog maja ući u znak Bika i doneti nove poslovne prilike. Takođe, sam početak meseca je dobar za traženje posla, posebno ako se bavite trgovinom ili finansijama. Mogući su problemi sa novcem, posebno nakon 16. maja, kada će Mars ući u znak Raka i doneti probleme sa finansijama. Ukoliko tražite novi posao, maj je odličan mesec za traženje posla u oblasti marketinga, zabave i javnog nastupa.

Ljubav: Planete najavljuju promenljivu situaciju u vezi ili braku. Moguće su česte nesuglasice sa partnerom, koje će biti prošarane sa lepim trenucima. Od sredine maja možete da očekujete stabilizaciju na ljubavnom planu. Mogući su problemi sa ljubomorom, najverovatnije zato što će se krajem meseca pojaviti treća osoba. Slobodni Strelčevi će konačno napraviti pomak u odnosu sa osobom sa kojom se čuju duži vremenski period. Međutim, planete pokazuju da ta osoba nešto krije od Vas.

Zdravlje: Pokušajte da budete umereniji – jedite, izlazite i trenirajte umereno. Potrudite se da uvedete što više zdravih navika u Vaš život i sve će biti u redu. Mogući su manji problemi sa disajnim organima i alergijama, ali ništa što će uticati drastično na Vaše zdravlje.

JARAC

Posao: Tokom maja ćete poželeti da nešto ozbiljno promenite u svom poslovnom životu, i ogromne su šanse da ćete u tome uspeti. Činjenica je da Vi kada nešto zacrtate ne odustajete dok to ne ostvarite. Zbog opozicije Marsa sa Jupiterom očekujte probleme sa finansijama – moguće je da ćete imati značajne gubitke ili Vam neko od klijenata neće isplatiti dugovanja. Sredinom meseca možete da očekujete sukob sa nekim od kolega ili nadređenih. Savetujem Vam da ne budete tvrdoglavi, već da pokušate da pronađete kompromisno rešenje. Jarčevi koji traže posao, u maju treba da se fokusiraju na poslove u obrazovnim ustanovama ili ugostiteljskim objektima.

Ljubav: Jarčevi koji žive sa partnerom mogu da očekuju sukobe oko kućnih obaveza, novca i budućnosti. Ukoliko imate decu, očekujte manju raspravu u vezi vaspitanja dece. Savetujem Vam da u miru porazgovarate sa voljenom osobom o svemu što Vas muči i saslušajte šta nju/njega muči i pokušajte da pronađete neko zajedničko rešenje. U suprotnom će razmirice obeležiti i naredne mesece vašeg zajedničkog života, a verujem da to ne želite?! Zračite pozitivnom energijom, pa ćete zbog toga privlačiti pozitivne i otvorene ljude. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti i neobično poznanstvo.

Zdravlje: Osećate se umorno, malaksalo i tromo, nemate energije ni za šta. Vreme je da uvedete ozbiljne promene u Vaš život! Mars u Blizancima Vam može doneti neku hirušku intervenciju.

Foto: printscreen

 

VODOLIJA

Posao: Generalno ste zadovoljni stanjem na poslovnom planu, a nećete imati većih poslovnih problema ni u maju. Moguće je da će Vam neko od nadređenih “diktirati” šta i kako da radite, a to Vam neće odgovarati. Dobra vest je da će se to, uz nekoliko finih reči, veoma jednostavno rešiti. Vodolije koje žele da pokrenu sopstveni biznis trebalo bi to da urade nakon 15. maja, kada će Venera ući u znak Bika i doneti povoljne aspekte za to. Vodolije koje traže posao treba dodatno da se aktiviraju u drugoj polovini meseca, a ogromne su šanse za pronalazak posla koji ima veze sa kreativnošću, zabavom ili ugostiteljstvom.

Ljubav: Odličan mesec za sve Vodolije koje su tek stupile u vezu ili brak! Povoljni aspekti donose dobru komunikaciju i mnoštvo lepih, zajedničkih trenutaka. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku možete da očekujete napade ljubomore i posesivnosti, a samim tim i svađe i razmirice. Slobodne Vodolije će početkom meseca, najverovatnije posredstvom prijatelja, upoznati veoma zanimljivu osobu sa kojom će postepeno ulaziti u emotivni odnos.

Zdravlje: Tokom ovog meseca možete da očekujete probleme sa alergijama. Većinu meseca ćete morati da koristite medikamente za sprečavanje alergije.

RIBE

Posao: Tokom maja ćete biti veoma kreativni, a to će uticati pozitivno na sve aspekte poslovanja. Sa lakoćom ćete rešiti sve izazove koji će biti pred Vama, a imaćete i nove ideje koje će Vas istaći u odnosu na ostale kolege. Nakon 15. maja, kada će Venera ući u znak Bika, možete da očekujete pokretanje novog posla ili saradnju sa veoma bitnom osobom. Krajem meseca mogući su neočekivani novčani prihodi. Savetujem Vam da ih iskoriste za lično usavršavanje, jer će Vam se to višestruko isplatiti.

Ljubav: Loše aspektovan Merkur u polju ljubavi donosi tenziju, svađe i rasprave sa partnerom, bez nekog značajnog povoda. U vašem braku ili vezi će vladati loša komunikacija, pa ćete se svađati oko svake sitnice koja vam smeta. Moguće je da ste počeli da se viđate sa više osoba istovremeno, jer niste sigurni šta tačno želite na ljubavnom planu. Velike su šanse da ćete biti otkriveni. Starije Ribe bi mogle da se razočaraju u osobu sa kojom se već neko vreme viđaju.

Zdravlje: Generalno stabilno zdravstveno stanje! Savetujem Vam da uvedete još zdravih zdravih navika u Vaš život.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija