• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.05.2019

18:35

UZ JUTARNJU KAFICU! Dobre komšije čuvaju srce!

Ljubav

UZ JUTARNJU KAFICU! Dobre komšije čuvaju srce!

Podeli vest

Američki naučnici su nedavno objavili rezultate studije kojom tvrde da život u prijatnom okruženju i druženje sa dobronamernim osobama smanjuju rizik od srčanog udara, objavili su američki naučnici u nedavnoj studiji

U istraživanju su četiri godine praćene navike oko 5.000 ljudi starijih od 50 godina. Učesnici su morali da odgovore na pitanja kako se slažu sa komšilukom, da li bi pomogli komšijama u slučaju nevolje i koliko im veruju.

Veza zdravlja srca i mesta boravka istraživana je i ranije, ali uglavnom je akcenat bio na zagađenju životnog prostora.

GREOTA DA SE BACI! Ako jedete životinje 'od njuške do repa' spašavate planetu!

- Ova studija ide korak dalje, a pokazala je da život u dobrom komšiluku koji vas pazi i podržava može imati pozitivan efekat na zdravlje - rekao je jedan od autora studije Erik Kim s odeljenja psihologije na Univerzitetu Mičigen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija