• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/pozerka.rs/informer.rs

01.06.2019

19:34

ETO TI GA SADA! Ova četiri znaka ne umeju da čuvaju tajne!

Ljubav

ETO TI GA SADA! Ova četiri znaka ne umeju da čuvaju tajne!

Podeli vest

Nije zdravo čuvati tajne samo za sebe, bolje je ispričati ih nekoj osobi u koju imamo poverenja. Ali često je teško prepoznati kome zaista možete da verujete, a ko će jedva da dočeka da oda vašu tajnu drugima. Ipak, astrolozi smatraju da vam u tome može pomoći horoskop

Ovan

Ovnovi lako planu, a kada ih neko naljuti, u stanju su odati i njihove najmračnije tajne samo kako bi ih povredili. Iako zbog takvih ispada kasnije obično zažale, njihova nagla narav ne čini ih osobama od poverenja.

 

NAUČNICI SE ZABROJALI! Zaboravite na 10.000 koraka dnevno...

Blizanci

Brbljivim Blizancima tračarenje je omiljen hobi, pa im nemojte poveravati tajne čak ni ako su vam najbolji prijatelji Ali nemojte im puno zameriti tu njihovu manu, jer oni jednostavno izgaraju od želje da kad saznaju nešto novo to ispričaju drugima.

Foto: Shutterstock

Strelac

Baš poput Blizanaca, Strelci obožavaju da pričaju i često su poznati kao najveći brbljivci u društvu. A uz po koju čašicu viška pričaju i o svemu što ne bi smeli pa ste sigurniji ako im ne poveravate svoje tajne.

IZAĐITE IZ ZAČARANOG KRUGA! Za sreću je dovoljno 10 minuta dnevno!

Vodolija

Osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku možete poveriti svoju najmračniju tajnu i biti sigurni da je nikada neće odati nikome, ali težinu vaših ostalih tajni proceniće oni sami. Vodolije su obično jako slobodoumne, pa bi mogle da se narugaju vašoj potrebi da uobičajene stvari smatrate tajnama i prepričaju ih u društvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija