• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

22.06.2019

14:19

ŽELITE SAVRŠEN TEN? Evo kada treba da legnete i koliko da spavate

Ljubav

ŽELITE SAVRŠEN TEN? Evo kada treba da legnete i koliko da spavate

Podeli vest

Naučnici su utvrdili da san koji traje 9 sati i 10 minuta ima optimalan učinak na fizički izgled. Kožu čini blistavijom, oči su manje mutne, a ten vremenom postaje blistaviji

Ako želite da odlazak na počinak ima maksimalne efekte "bjuti slipa", optimalno vreme za odlazak u krevet je 21:45, a najbolje za buđenje 6:55 minuta. 

DEVOJKE ODLEPILE ZA NOVIM TRENDOM IZ JAPANA! Evo šta stavljaju između grudi!



Dakle, najbolji učinak za vaš fizički izgled imaće prosečan san od 9 sati i 10 minuta, prenosi portal 24sata.hr. 

Utvrdili su to britanski naučnici, na osnovu istraživanja o učincima dužine sna na fizički izgled, koje su sprovodili za britansku kompaniju “Sealy UK”, koja se bavi proizvodnjom i prodajom kreveta. 

Foto: pexels.com



Kod ispitanika koji su spavali 9 sati i 10 minuta primećeno je da im je koža blistavija i da imaju bistriji pogled i uopšte bolji ten. 

Iako je vreme odlaska u krevet mnogo ranije nego na koje je većina odraslih ljudi navikla, stručnjak za spavanje Nejl Robinson kaže kako mnogi troše puno novca da bi izgledali i osećali se dobro, a zaboravljaju da kvalitetniji noćni san čini čuda za naš celokupan izgled. 

 - Pritom treba uzeti u obzir i kvalitet sna i učiniti sve što je moguće kako biste stvorili okruženje u kom možete prijatno i mirno da spavate -  istakao je on za britanski “Miror”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija