• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

25.06.2019

09:19

NAJBOLJE mesto za strastveno vođenje ljubavi je...

Ljubav

NAJBOLJE mesto za strastveno vođenje ljubavi je...

Podeli vest

Kao prva asocijacija, kada poželimo da razmenimo nežnosti sa našim partnerom, gde bismo to mogli da uradimo, većini na pamet padne spavaća soba. Ipak, po mišljenju stručnjaka, to baš i nije tako...

Pokušajte da zagolicate svoju maštu, kao i maštu vašeg partnera. Budite uvek raspoloženi za nova mesta i nove poze. Ukoliko želite da uvedete nešto novo i da igru podignete na viši nivo, morate da razmišljate izvan svojih svakodnevnih mogućnosti. Izađite iz svoje ljušture ili, u ovom slučaju, iz spavaće sobe. 

Stručnjak za menopauzu i libido, doktor Šazadi Harper, tvrdi da je kuhinja najbolje mesto u kući za vođenje ljubavi. Iako bi možda svi na prvu loptu odustali od ovog predloga, budući da se po pitanju higijene ne čini kao idealan izbor, Harper tvrdi da seks u kuhinji ima jednu veliku prednost za razliku od onog na krevetu. Mnogo je bolji za sagorevanje kalorija! 

MIKROVARANJE! Prevara bez seksa je novi trend koji su mnogi prihvatili



„Kuhinja je najbolja prostorija za seks, a kuhinjski sto ili radna površina uvek su zgodna podloga“, kaže Harper. On otkriva i koja je najbolja poza za žene kada je reč o trošenju kalorija: 

„Muškarac sedi na stolici, a žena sedi na njemu raširenih nogu i licem okrenutim ka njemu. Žena u toj pozi može da sagori najviše kalorija.“

PREPOZNAJTE ODMAH da li ste našli srodnu dušu ili je u pitanju samo prolazna avantura!

Godinama se vodi polemika o tome da li i koliko kalorija može da se potroši tokom seksa. Neki procenjuju da za 30 minuta može da se potroši i do 150 kalorija, koliko se potroši za vreme 15-minutnog trčanja. Ipak, to ne znači da treba da prestanete da trčite i da trenirate, jer seks nije bolji od trčanja. 

U sprovedenom istraživanju upoređene su kalorije koje se potroše tokom polnog odnosa i tokom trčanja. Utvrđeno je da je trčanje daleko delotvornije, da se više kalorija sagori prilikom trčanja, kao i da se kilogrami ravnomernije gube. 

Žene tokom trčanja od 30 minuta izgube u proseku 213 kalorija, a muškarci 276. Međutim, tokom seksa u trajanju od 30 minuta muškarci sagore oko 101 kaloriju, a žene 69, što je u proseku 3,6 otopljenih kalorija u minutu. 

Ipak, koliko ćete kalorija biti u stanju da sagorite zavisi od različitih aktivnosti tokom seksa, maštovitosti, različitih poza i njihovih kombinacija, kao i trajanja strastvenog čina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan M

pre 4 godine

Najbolje je u kuhinji stojeći nego ja imam problem kad mi erekcija dostigne vrhunac zavrti mi se u glavi zbog preusmeravanja krvi u instrument ???

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija