• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 10. AVGUST: OVNOVE čeka sreća u ljubavi, LAVOVE pozitivne promene na poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 10. AVGUST: OVNOVE čeka sreća u ljubavi, LAVOVE pozitivne promene na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Imaćete dosta prilika u sferi ljubavi, pogotovo ako mešate posao i zadovoljstvo. POSAO: Mogući su novčani problemi, kao i loša ulaganja. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BIK

LJUBAV: Može vam se desiti da budete uvučeni u odnos koji vam uopšte ne odgovara. POSAO: Osećaćete se kao da posao koji radite nema nikakvu perspektivu. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo je vreme kada treba da razmislite, a ne da delate. POSAO: Oprezno manipulišite novcem, moguća su loša ulaganja. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

RAK

LJUBAV: Problemi u odnosu. Ako ste sami, nemojte očekivati da danas nađete srodnu dušu. POSAO: Situacija neće biti sjajna, pogotovo ako radite sa ljudima. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

LAV

LJUBAV: Bićete svima interesantni i privlačni. Vaša uobičajena upadljivost i harizma biće sad atraktivnost na kub. POSAO: Pozitivne promene. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.

DEVICA

LJUBAV: Bićete sumnjičavi prema drugima jer ste nedavno doživeli razočarenje. POSAO: Razmišljaćete o mogućnostima privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Upale.

VAGA

LJUBAV: Ovo je bitan period za sve stvari u vezi sa partnerstvom i možete očekivati samo pozitivne promene. POSAO: Mogući su problemi tehničke prirode u procesu rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Razmišljate o staroj ljubavi sa izvesnom nostalgijom. POSAO: Treba da pregrmite kratkotrajan negativni period i sačekate bolje dane. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Mogući su nesporazumi i zahlađenje u odnosu. Potrudite se da komunikacija bolje teče. POSAO: Razočaraćete se u nadređene. ZDRAVLJE: Uzimajte suplemente.

JARAC

LJUBAV: Možda ćete biti nesigurniji nego inače, a partner nedovoljno obziran. POSAO: Firma u kojoj radite mogla bi da upadne u pravne ili finansijske teškoće. ZDRAVLJE: Gastritis.

VODOLIJA

LJUBAV: Desiće se nešto zbog čega ćete biti vrlo optimistični u ljubavi. POSAO: Iskoristite svaku priliku koja vam se nudi, čak i ako deluje nebitno. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Ideološke ili religijske razlike mogle bi da naprave razdor u vašoj vezi. POSAO: Razmišljaćete o ulasku u poslovno partnerstvo. ZDRAVLJE: Smanjite alkohol.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija