• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

13.08.2019

13:17

NAJJEFTNIJI NAČIN DA SE RASHLADITE! Evo na koji deo tela treba da stavite kocku leda

Ljubav

NAJJEFTNIJI NAČIN DA SE RASHLADITE! Evo na koji deo tela treba da stavite kocku leda

Podeli vest

Vrućine koje trpimo poslednjih godina leti su nesnosne. Temperatura u termometru prelazi i 40 stepena Celzijusa, a naše telo sve to veoma teško podnosi

I pored klima-uređaja, vašem telu je potrebno i prirodno hlađenje. Prava mesta su ona na kojima možete da opipate puls, jer su krvni sudovi veoma blizu površine kože. Zbog toga je i najefikasnije ohladiti krv i telesnu temperaturu hladnom vodom u tom području.

NAJBOLJI SU PRIRODNI PROBIOTICI! Kiselo mleko i surutka za zdrava creva!

zglobovima (šake i stopala)

kolena (unutrašnja strana)
butine (unutrašnja strana)
prepone
podlaktica
vrat
slepoočnica

Foto: pixbay.com

Međutim, ta mesta nije dobro stalno hladiti. U zavisnosti od aktivnosti kojom se bavite, mesta su različita. Ako vežbate na vrućini, hladite područje oko zglobova laktova i vrata. Ali ako ste u stanu u kome je vruće, tada biste trebalo da hladite stopala, zglobove, kolena i butine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija