• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Independent/informer.rs

19.08.2019

15:09

SAMO VAŠA INTIMA! Kako da vam se donji veš NE OCRTAVA ispod odeće?

Ljubav

SAMO VAŠA INTIMA! Kako da vam se donji veš NE OCRTAVA ispod odeće?

Podeli vest

Ne samo da vam pruža potporu i komfor, veš vam daje i dodatnu zaštitu i toplotu. Bez obzira da li birate bokserice, obične gaćice ili tange, važno je da se one ne vide ispod vaše odeće, odnosno držite ih dalje od očiju javnosti

Izbegavajte da nosite lagane materijale poput svile i sličnih materijala koji se lepe za kožu. Svakako, svilena haljina nije idealna za dan i nosite je u noćnim izlascima. Umesto toga nosite teksas, pamuk, lan i slične materijale. 

Nosite print jer će šare lako da zamaskiraju vaš veš. Ukoliko vam je stomak otečen ili morate da nosite dublji veš, najbolje ćete ove nedostatke prikriti printom. On je uvek u modi pa ćete tako izgledati šik. 

BLISKOST NA ISPITU! Spavati u odvojenim krevetima, DA ili NE?


Ako želite da smanjite vidljivost veša na minimum, nosite tange. Birajte one koje su od pamuka i koje su udobne. Ono na šta nas svi lekari upozoravaju jeste da one nisu dobre za svakodnevno nošenje. Nemojte da zbog lepote ugrozite svoje zdravlje. 



Haljine sa tankim bretelama ne ostavljaju mnogo mesta za skrivanje. Kada nosite ovakvu haljinu uvek će se videti vaš grudnjak, čak i ako ga nosite bez bretela. Izbegavajte ovakve haljine za jutro i odlazak na posao. Neka one budu za noćne izlaske. 

OVO ČUDOTVORNO VOĆE je prirodan lek protiv anemije, dijabetesa, gripa i prehlade!


Poslednje i nekako logično rešenje jeste da ne nosite veš ako ne želite da se on vidi, piše Independent. Mnogi modni kreatori i stručnjaci smatraju da je potpuno bespotrebno danas ići bez veša kada postoji toliko modela i materijala za izradu donjeg veša koji se ne poznaje ispod odeće. O higijenskom aspektu i da ne govorimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija