• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo/informer.rs

30.12.2019

14:18

NAUČITE DA KAŽETE 'NE'! Ovih 6 toksičnih navika ostavite u 2019!

Ljubav

NAUČITE DA KAŽETE 'NE'! Ovih 6 toksičnih navika ostavite u 2019!

Podeli vest

Šest tipova ponašanja koje vas sputava, i koje bi trebalo da "ostavite" u 2019, tako da u novu godinu uđete rasterećeni i spremni da budete srećniji!

Nova godina samo što nije, iskoristite priliku, počnite sebe da stavljate na prvo mesto. To što možda niste ljubitelj velikih "novogodišnjih odluka", ne znači da ne možete da uradite nešto što će vam ipak pružiti priliku da budete srećniji i zadovoljniji ubuduće.

STIGAO VAS JE ZIMSKI UMOR i teško ustajete ujutru? Ovo je NAJBOLJI LEK!

Toksične navike kojih možda i niste svesni vas u tome sprečavaju, pokušajte da ih "zaboravite", zauvek... 

Oslobodite se negativnih stavova o sebi

Ne bi trebalo da budete suviše strogi prema sebi. Sigurno ste pravili neke greške u prošlosti, možda se niste uvek ponašali onako kako ste se osećali, ali to nam se svima dešava. Svako od nas je divna osoba, sposobna za mnogo toga, samo je potrebno da idete ka svojim ciljevima i da ne odustajete. Negativne misli neka ostanu u 2019.

Foto: Pixabay

Ne opterećujte se prošlošću

Ono što je bilo ne možete promeniti, ali možete nešto da naučite iz toga i da krenete dalje. Nemojte sebi više prebacivati zbog pogrešnih odluka koje ste donosili u prošlosti.

UPAKUJTE POKLONE NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN! Vaši prijatelji će to ceniti! (FOTO/VIDEO)

Ne pokušavajte da udovoljite svima

Jedina osoba kojoj bi trebalo da udovoljavate ste vi sami. Ne morate da se trudite da se slažete sa svima, niti ste dužni da ljude oko vas činite srećnima. Brinite se o sebi i stavite svoje potrebe i želje na prvo mesto, za promenu.

Foto: pexels.com

Odustanite od potrebe da se uklopite

U maloj kutijici koju ste sagradili od tuđih očekivanja nikad nećete biti stvarno srećni. Iskoračite iz tih nametnutih okvira, i bavite se stvarima koje su vam zaista važne. Velike promene ćete primetiti vrlo brzo.

POKLANJATE PARFEM VOLEJNOJ OSOBI? Evo kako da odaberete pravi

Ne težite savršenstvu

Savršenstvo ne postoji, i iako smo toga svi svesni, ipak od sebe često očekujemo više nego što je realno. Nemojte se porediti sa drugima, nađite svoju meru zadovoljstva u životu i prosto - živite u skladu sa tim, jedinstveni kakvi jeste.

LOŠA VEST ZA VLASNIKE BRADA! Evo zašto je opasna po zdravlje!

Ne skrivajte osećanja

Dozvolite sebi da vičete kad ste ljuti, plačete kad ste tužni i smejete se kad se radujete nečemu. Proživite svaki trenutak, u skladu sa onim kako se osećate. To je jedini način da budete stvarno srećni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MUŠKARCI KOJI SU DOBRI U KREVETU rade OVIH PET STVARI! Lako ih je prepoznati!
Ljubav

MUŠKARCI KOJI SU DOBRI U KREVETU rade OVIH PET STVARI! Lako ih je prepoznati!

Nije važno da li je u pitanju dobar momak iz komšiluka ili opasan tip za kojim uzdiše pola grada, sve muškarce koji su dobri u krevetu odaje nekoliko sitnica. Zato, drage dame, ukoliko prepoznate ovih pet osobina kod vašeg partnera, znajte da ste dobro odabrale, jer, kako kažu, fantastičan odnos nema veze samo sa umećem i iskustvom već i sa karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju

19.12.2019

18:59

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija