• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/večernji list

03.01.2020

16:15

30 GODINA JE IMALA OŽILJAK OD BOGINJA Jednog dana ga je zagrebala i NASTAO JE PAKAO

Ljubav

30 GODINA JE IMALA OŽILJAK OD BOGINJA Jednog dana ga je zagrebala i NASTAO JE PAKAO

Podeli vest

Jedna devojka ostala je u šoku kada je shvatila šta se dešava sa njenim ožiljkom.

Luis Torel (32) imala je na licu ožiljak od boginja koje je preležala pre skoro 30 godina. Ona se zbog njega osećala uvek neprijatno, a onda se ožiljak koji je dobila kada je imala samo pet godina, počeo se da menja tokom 2018. godine. Luis kaže kako je bio tvrđi nego ostatak njenog lica, a sve se pogoršalo kada je slučajno zagrebala po njemu. 



Ožiljak je počeo da se pretvara u krastu, zatim je otpao s lica i tako nekoliko puta zaredom. To se dešavalo nekoliko meseci, sve dok nije dobila infekciju zbog koje joj je celo lice bilo natečeno.

Kada je otišla kod lekara, brzo su otkrili da ima karcinom bazalnih stanica, dosta česti tip raka kože. Ali, na sreću, za taj tip raka postoji rešenje. Luis je tri puta išla na operacije i lekari su joj uklonili ćelije raka s lica. Iako joj je lice zauvek promenjeno, Luis je srećna što više nema rak.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija