• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: miss7.hr/informer.rs

19.01.2020

10:03

AMAZONKA, LJULJAŠKA, JAHAČICA... 8 poza na stolici koje rasplamsavaju strasti!

Ljubav

AMAZONKA, LJULJAŠKA, JAHAČICA... 8 poza na stolici koje rasplamsavaju strasti!

Podeli vest

Seks na stolici je izazov na četiri noge. Ima nekako malo mesta na raspolaganju i nema ležanja...

Osim toga, površina na kojoj se sedi manje je udobna i nemate gde da naslonite ruke. Hm, pa kako onda može biti zabavno? Spremite stolicu i partnera jer sledi osam zanimljivih varijanti za se*s na stolici.

Amazonka

Za amazonku muškarac treba prvo da sedne na stolicu. Žena se smešta u njegovo krilo okrenuta licem prema njemu i lagano se nagne napred ili nazad, pridržavajući se za njega. Takođe, ona može da stavi noge oko partnera ili na pod.

I ZA ŠPORETOM I U KREVETU! 10 ženskih osobina koje muškarci obožavaju!

AKO TE NA PRVOM SASTANKU PITA: "Koja ti je omiljena boja?" znači da je pročitao OVAJ TEKST, i da želi da zna KAKVA SI U KREVETU!

 

Prednost ove poze: Možete da se gledate u oči - položaj je veoma intiman i romantičan.

Obrnuta amazonka

Slično kao kod prvog položaja, žena zauzima pozu u njegovom krilu, ali sada je leđima okrenuta prema njemu. Nagne se prema napred i slobodno se osloni na ivicu stolice. Partnerka određuje pokrete i tempo, kao i intenzitet prodiranja.

Prednost ove poze: Muškarac može ženi da stimuliše kli*oris.

Foto: Shutterstock

Vulkanska groznica

Ovaj položaj inspirisan je „Kama sutrom“ te je savršen za sve žene koje žele da oprobaju svoju gipkost. Ona treba da stane ispred stolice, leđima okrenuta prema partneru, nagne se rukama (podlakticama) i osloni na stolicu. Muškarac može da pene*rira držeći ženu za kukove.

MUŠKARCI I ŽENE SU SE SLOŽILI! Ovo je NAJBOLJA POZA U S**SU - da li ćete se složiti sa mišljenjem većine?!

Prednost ove poze: Lako stimulisanje G tačke.

Ljuljaška

Kod ovog položaja će biti klimavo: on treba sedne na stolicu, ispruži jednu nogu, a drugu savije. Žena može da sedne na njega i okruži ga nogama. Potrebno je da se pričvrsti za njega koliko god može. Zatim se partner ljulja napred-nazad. Dodatno može partnerku da uhvati za zadnjicu, piše miss7.hr.

SVI O TOME PRIČAJU, ALI SLABO RADE! Dokazano - broj se*sualnih odnosa je daleko manji nego što se smatra!

Balansiranje

Žena treba da klekne na stolicu i da se nagne skroz prema napred i skupi se poput paketa. Muškarac treba da joj priđe otpozadi, uhvati je za kukove i prodre u nju.

Oprez: Kod ovog položaja potreban je balans.

Foto: Shutterstock

Most

Savršena za sve koji imaju malo iskustva u jogi: on treba da sedne na stolicu, a ona da mu se udobno smesti u krilo - licem u lice. Žena potom treba da se nogama uhvati za njegov trup i nagne koliko može duž njegovih nogu prema nazad. Ona može za svaki slučaj da stavi jastuk ispod glave kako ne bi udarila glavom o pod.

PLAVUŠA I CRNKA, POLA SATA 60 EVRA! Otvara se JAVNA KUĆA KAKVA DO SADA NIJE VIĐENA NA OVIM PROSTORIMA, a kada vidite KO SU DEVOJKE, SVE ĆE VAM BITI JASNO

Prednost ove poze: Ugao je idealan za duboku pene*raciju i stimulaciju G-tačke.

Jahačica

Ovaj položaj dobar je za trening tricepsa: muškarac sedi na podu s nogama ispod stolice. Žena čuči iznad njega, držeći se za ivicu stolice i seda na njega, pa se snagom ruku pomera napred-nazad. Određuje tempo i intenzitet.

"KOBRE" BRUSILICOM OSLOBAĐALE POLNI ORGAN NEVERNOG MUŽA! Priča koja je šokirala SVE!

Oralni se*s

Naravno da je oralni se*s na stolici dobrodošla promena u odnosu na klasičan seksu u krevetu. Na primer, žena može da sedne s raširenim nogama na stolicu i tako dopusti partneru da je o*alno zadovoljava. Naravno, kasnije mogu da zamene mesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija