• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: faktor.ba/informer.rs

23.01.2020

18:49

NEVEROVATAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RADNE PLOČE! Da li ćete je ogrebati, da li će u potpunosti biti čista? OVE PROBLEME VIŠE NEĆETE IMATI (ANKETA)

Ljubav

NEVEROVATAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RADNE PLOČE! Da li ćete je ogrebati, da li će u potpunosti biti čista? OVE PROBLEME VIŠE NEĆETE IMATI (ANKETA)

Podeli vest

Pre nego što počnete sa čišćenjem, obavezno proverite da li je šporet isključen i uklonite mrvice hrane zaostale od kuvanja kako biste olakšali čišćenje tvrdokornih mrlja

Čišćenje ravne ploče na šporetu može predstavljati pravi izazov, zbog delikatne staklene površine koja je podložna grebanju, naročito ako se koriste abrazivne krpe i snažna sredstva za čišćenje.

MA ŠTA JA TO VIDIM! Čekaj, čekaj da pogledam malo bolje! (Video)

Kako biste izbegli oštećenja, a uvek imali čistu površinu, evo kako na veoma jednostavan i brz način, u samo nekoliko koraka, možete očistiti ploču:

  • Pre nego što počnete sa čišćenjem, obavezno proverite da li je šporet isključen i uklonite mrvice hrane zaostale od kuvanja kako biste olakšali čišćenje tvrdokornih mrlja.
  • Napunite posudu toplom vodom, u nju sipajte deterdžent, pa napravite penu.
  • Po šporetu pospite sodu bikarbonu.
  • Natopite krpu u činiju sa deterdžentom, iscedite je, ali da ostane mokra.
  • Natopljenu krpu postavite preko šporeta sa sodom bikarbonom i sačekajte 15 minuta.
  • Nakon toga vlažnom krpom oribajte štednjak, a ostatke prljavštine i sode bikarbone uklonite sunđerom za pranje.
  • Ako imate šporet sa komandama osetljivim na dodir, izbegavajte ih tokom ovog procesa čišćenja, zbog senzora.

GLUMAC I PEVAČICA OPET U LJUBAVI! Ponovo su zajedno i vole se više nego ikad!

BORBA ZA SAVRŠENU FIGURU POČINJE U KUHINJI! Ovih 11 proizvoda će vam pomoći da izgubite SALO SA STOMAKA!

Foto: Pixabay

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 4 godine

Kupite zicu za ciscenje lonca (ima koje su mekše} i blagim kruznim(ne pritiskati zicu svom snagom na ploču) pokretima operete plocu bez problema. Ja licno koristim tecnost za pranje sudova i Žicu(i nemam ogrebotina na staklu)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija