• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

06.02.2020

15:07

MOĆNA SALATA KOJA TOPI KILOGRAME! Ako je budete jeli SVAKI DAN, želja za SLATKIŠIMA će NESTATI!

Ljubav

MOĆNA SALATA KOJA TOPI KILOGRAME! Ako je budete jeli SVAKI DAN, želja za SLATKIŠIMA će NESTATI!

Podeli vest

Najveći problem na putu do vitke linije su napadi gladi koji se javljaju kada se odlučimo za ovaj poseban režim ishrane. Da se to ne bi dešavalo, uvrstite ovu salatu u ishranu

Sastojci:

Šargarepa 
Ljubičasti kupus 
Bela rotkva

Priprema je vrlo jednostavna, izrendajte sve sastojke, pomešajte ih i salata je spremna. 

OVIH 10 OSOBINA IDE UZ TITULU NAJBOLJEG MUŽA! Da li vaš ispunjava sve kriterijume?

STRUČNJACI OTKRIVAJU: Evo da li ćete smršati ako preskačete VEČERU

Jedite je nekoliko puta u toku dana. Svaki put kada osetite potrebu za hranom, umesto za slatkišima posegnite za ovom salatom. Ukoliko je želudac uvek pun, manja je verovatnoća da ćete imati potrebu za hranom koja goji.

Foto: Shutterstock

Svaki od sastojaka salate sadrži veliku količinu vlakana rastvarača koji vezuju holesterol i nakon toga, pomažu da ih telo izbaci kao otpad.

Ovo povrće sadrži gvožđe koje je neophodno organizmu da biste mogli da budete aktivni, a ujedno i dovoljno hranjivih sastojaka zbog koji ćete biti siti. 

Kada počnete da jedete ovu salatu, manje hrane ćete jesti u toku dana, pa će kilogrami brzo početi na nestaju. S obzirom na količinu vitamina koje sadrži, pomoćiće i u održavanju zdravlja


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija