• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

09.02.2020

21:21

SAVRŠENA ŽENA! Ako vas krase ove TRI OSOBINE nijedan muškarac neće moći da vam odoli!

Ljubav

SAVRŠENA ŽENA! Ako vas krase ove TRI OSOBINE nijedan muškarac neće moći da vam odoli!

Podeli vest

Neki ljudi su prirodno lepi, a neki su stekli određene kvalitete kojima privlače suprotan pol. Međutim, nije teško privući izgledom, već treba znati kako da privučete osobu zahvaljujući svojim karakternim crtama

Pitate se šta je to što krasi žene koje skoro uvek dobijaju sve što požele? U nastavku saznajte.

Žene pune života

Žene koje su pune energije i željne života zrače sjajem i svojim nepotrošnim optimizmom naprosto kao magnetom privlače muškarce, a što je još bitnije - zadržavaju ih uz sebe, piše Superžena.

TREBA VAM SAMO 2 MINUTA I PRESTAJTE DA PUŠITE ZA MESEC DANA! Ova smesa je ČUDESNA, ali se mora REDOVNO KONZUMIRATI!

DA LI ZNATE ŠTA JE RETINOL, vitamin koji čini našu kožu savršenom? Evo gde ga možete pronaći!

Foto: pexels.com

Žene koje nemaju komplekse

Ona prihvata sve svoje mane i vrline i ne histeriše kada se ugoji koji kilogram. Muškarcima ovakva žena odgovara, jer njima nikada neće biti jasno zašto žene prave toliku pometnju oko kojeg kilograma viška, i zašto nalaze mane na sebi i tamo gde ih nema.

Žene koje nisu opsednute izgledom

Naravno da oni vole da izgledate lepo, ali bez preterivanja. U skoro svakoj mogućoj anketi koja je rađena dokazano je da muškarci vole prirodan izgled - bez mnogo šminke, malo pudera, maskare i sjaja, i to je to.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija