• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBC/Daily mail/informer.rs

17.02.2020

22:06

ČUVALA SE ZA PRAVOG! Ispovest žene koja je bila devica do svoje 41. godine! (FOTO)

Ljubav

ČUVALA SE ZA PRAVOG! Ispovest žene koja je bila devica do svoje 41. godine! (FOTO)

Podeli vest

Žena koja je čekala na se*s dok nije napunila 41 godinu otkrila je da sa suprugom očekuje prvo dete.

Govoreći o tome zašto je odlučila da sačuva svoju nevinost, Amanda je za BBC otkrila kako je prvi dečko ostavio zbog drugih žena.

Amanda Makreken (42), spisateljica iz Kolorada, je otkrila da čeka pravog muškarca za se*s u TV emisij voditeljke Kejti Korik tokom 2014. godine.

U leto 2018. godine Amanda je konačno upoznala svoj "pravog" - bubnjara po imenu Dejv- i 10 meseci kasnije, prvi put je s njim imala se*s tokom romantičnog odmora u Francuskoj Polineziji.

Srećni par se venčao dva meseca kasnije, a Amanda je na Instagramu prošle nedelje objavila da je trudna četiri meseca.

SELA NA STOLICU, RAŠIRILA NOGICE, PA... Voditeljka snimila kako REGENERIŠE VAGINU - HIT video, ovo SVAKA ŽENA TREBA DA RADI! (VIDEO)

Govoreći o tome zašto je odlučila da sačuva svoju nevinost, Amanda je za BBC otkrila kako je prvi dečko ostavio zbog drugih žena. Priznala je da je prvih nekoliko decenija odlučila da će joj, ako će je opet neko ostavi, barem ostati devičanstvo. Govoreći o tome kako je izgubila nevinost, rekla je:

- Vredilo je pričekati, ali ne onako kako bi ljudi mislili. Se*s je bio sjajan, ali putovanje nikad nije bilo vezano za se*s. Sada sam u ljubavnoj i posvećenoj vezi sa muškarcem koji mi može ponuditi ljubav.

ŽENA VODITELJA koji je nakon 27 GODINA BRAKA PRIZNAO DA JE GEJ se oglasila! ŠTA MISLITE KAKO JE REAGOVALA? (VIDEO)

Amanda je nedavno rekla za Huffington Post kako je bila intimna sa više muškaraca u potrazi za ljubavlju, ali nikada nije imala se*sualne odnose sa njima. Rekla je:

- Do svoje 40 godine izlazila sam sa preko 100 ljudi. Dok sam bila intimna s preko 50 muškaraca, nikad nisam imala se*sualne odnose sa bilo kojim od njih. Nisam čekala na brak iz verskih razloga.  Znala sam u svom srcu da želim doživeti se*sualni odnos u obostrano ljubavnoj i posvećenoj vezi. Ta veza se jednostavno nikad nije uspostavila. 

OŽENJENI VODITELJ U EMISIJI PRIZNAO DA JE GEJ! Nastao MUK u programu - Filipove reči POGODILE SU MNOGE, a njegova ŽENA i DECA...

Opisujući svoj prvi put kao 'razigran i nespretan', priznala je da je strast 'rasla' dok je par nastavio da 'vežba' tokom celog dana i odmora. Dejv je zaprosio dva meseca kasnije, a Amanda se pridržavala svoje odluke da pričeka, objašnjavajući da se „nikada nije radilo o se*su, već o čekanju da dođe pravi čovek“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija