• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/San

19.02.2020

11:47

IMAM 28 GODINA I SPAVALA SAM SA 130 MUŠKARACA! O tome mislim i kad sam na poslu, i kad sam u gradu, a EVO KOJI MI JE REKORD ZA JEDAN DAN!

Ljubav

IMAM 28 GODINA I SPAVALA SAM SA 130 MUŠKARACA! O tome mislim i kad sam na poslu, i kad sam u gradu, a EVO KOJI MI JE REKORD ZA JEDAN DAN!

Podeli vest

Dok drži svoj telefon, Frenki skroluje kroz listu brojeva telefona muškaraca. Iako je se dešavalo da za 24 sata ima seks sa njih 4, ona nestrpljivo traži novog muškarca.

- Mogu da funkcionišem jedino ako znam kada ću sledeći put imati seks - kaže ova devojka koja ima 28 godina i koja je do sada spavala sa više od 130 muškaraca.

- Seks mi je glavni prioritet, o tome mislim i kada sam na poslu, treningu ili kada izađem u grad - rekla je Frenki u ispovesti za "San".


- Zvala bih na posao i rekla da sam bolesna ili bih otkazala druženje sa drugaricama ako bi mi se ukazala prilika za seks. Morala sam da imam odnose svakoga dana - ispričala je devojka koja je prošla kroz pakao depresije, čak ostala i trudna, a da nije znala ko je otac, sve dok joj nije dijagnostifikovan zavisnost od seksa.


U njenom slučaju, psiholozi veruju da je reč o poremećaju koji je nastao nakon traume od razvoda njenih roditelja, kao i činjenice da nije prihvatala svoje telo. Često je kao devojčica bila sama kući i utehu je tražila na sajtovima.

Foto: printscreen facebook

 

 

- Uvek sam imala veće obline od mojih vršnjaka, i odrastanje mi je bilo veoma teško. I zato pretpostavljam da kada nisam dobijala dovoljno seksualne pažnje, tražila sam je an sve načine. Izgubila sam nevinost sa 14 godina, a sa 16 je imala vezu od 4 godine. Međutim, varala ga je već od prve godine, pa se veza raspala.


Nakon toga je "podivljala".


- Moj stav je bio - hajde da ludujemo. Tada sam smršala, izgledala sam dobro i dobijala sam mnogo ponuda. U naredne tri godine,spavala sam sa 80 muškaraca, i koristila sam tajni telefon da bih sve to organizovala - ispričala je.

U najekstremnijem slučaju, spavala je sa 4 muškaraca tokom 24 sata, ali je ni to nije zaustavilo.
U međuvremenu, njeno mentalno zdravlje tako je pretrpelo velike posledice, pa je počela da se bori sa depresijom, anksioznošću i napadima panike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija