• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

22.02.2020

18:01

DA LI ZNATE ŠTA JE POMEŠANI OR*AZAM? Uz pomoć OVIH tehnika ćete doživeti NEVEROVATNO ZADOVOLJSTVO!

Ljubav

DA LI ZNATE ŠTA JE POMEŠANI OR*AZAM? Uz pomoć OVIH tehnika ćete doživeti NEVEROVATNO ZADOVOLJSTVO!

Podeli vest

Vaginalni orgazam je često nedostižan, ali to ne znači da ne možete da postignete vrhunac uz pomoć fenomenalne tehnike u se*su

Jedan od popularnih poteza za postizanje zadovoljstva, poznat pod nazivom "pomešani orgazam", doživljava se višestrukom stimulacijom različitih delova tela u isto vreme pa ne znate da li je stimulacija jedne tačke uzrok vrhunca ili kombinacija više njih.

Foto: Shutterstock

Iako zvuči komplikovano, uz samo par jednostavnih trikova možete da uživate u potpuno novom iskustvu i da doživite višestruke orgazme u isto vreme - vaginalne, klitorisne, analne i erogene.

NAJOPASNIJE POZE U SE*SU! Često ih praktikujete, a ne znate da mogu da nanesu POVREDE koje dugo zaceljuju - jedna od njih je i MISIONARSKA!

Pomešani orgazam se definiše kao klitorisni i vaginalni orgazam koji se dešava u isto vreme. Tehnički, reč je o dva istovremena orgazma koji izazivaju intezivnije grčenje mišića. 

SAMO 1 DETALJ NA VAMA OTKRIVA DA LI STE SKORO IMALI S*KS! Na licu ostaje TRAG koji se zadržava 48 sati posle!

Prvi korak za praktikovanje ove tehnike za postizanje zadovoljstva je da stimulišete klitoris i vaginu. Ključ je da pronađete čuvenu G tačku, najsenzitivniji deo tela koji igra ulogu internog klitorisa. Koren klitorisa nalazi se odmah iza prednjeg vaginalnog zida što znači da dodirivanjem G tačke takođe stimulišete deo klitorisa.

Foto: Pixabay

Drugi korak se odnosi na klitorisni orgazam. Vrhunac se postiže blagim pritiskom ruke i kružnim pokretima preko vulve, a za stimulaciju ove tačke najbolje je koristiti lubrikant. Klitoris je struktura veličine graška koja se nalazi na vrhu ženske vulve. Vrh klitorisa vidljiv je i veći je nego što mnogi ljudi misle.

Za stimulisanje možete koristiti prste ili jezik, u zavisnosti od želje vašeg partnera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija