• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: republika.rs

23.02.2020

23:30

DA LI ZNATE KOLIKO TREBA DA TRAJE PREDIGRA ZA KVALITETAN SE*S? Evo šta kažu stručnjaci!

Ljubav

DA LI ZNATE KOLIKO TREBA DA TRAJE PREDIGRA ZA KVALITETAN SE*S? Evo šta kažu stručnjaci!

Podeli vest

Posvetite se predigri najmanje šest minuta pre nego što pređete na glavni događaj, posebno u heterose*sualnim vezama, savetuje The Sun

Studija sprovedena na 1500 Kanađana pokazala je da će oni koji su pre seksa uživali u predigri od najmanje šest minuta, biti više seksualno zadovoljni od ostalih.

DA LI ZNATE ŠTA JE POMEŠANI OR*AZAM? Uz pomoć OVIH tehnika ćete doživeti NEVEROVATNO ZADOVOLJSTVO!

Istraživanje koje je naručila fabrika koja proizvodi prezervative i Kanadsko veće za seksualno informisanje i obrazovanje, utvrdilo je da većina muškaraca uživa u "pravilu šest minuta", iako mogu svaki put doći do orgazma i bez toga, u odnosu na 61 posto žena koje ne mogu.

Foto: Pixabay

Pravilo kaže da što su seksualna iskustva duža, to su zadovoljnija oba partnera. Prema Robin Milhausen, profesorki koja izučeva seksualnost na Univerzitetu u Guelphu, trebalo bi težiti predigri od minimalno šest minuta.

- To je jednostavna stvar koja može poboljšati seks i vezu, a nimalo ne košta - rekla je prof. Milhausen.

KONAČNO STIGLA BROJKA! Ako ste imali se*s sa ovolikim brojem ljudi, onda ste promiskuitetni!

Studija je takođe pokazala da je 56 posto muškaraca i 55 posto žena zadovoljnije seksom, ako se nakon toga maze s partnerom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija