• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IFL Science/informer.rs

01.03.2020

13:52

OR*AZAM NATENANE! Evo koliko bi SE*S trebalo da TRAJE kad bi se ŽENE PITALE...

Ljubav

OR*AZAM NATENANE! Evo koliko bi SE*S trebalo da TRAJE kad bi se ŽENE PITALE...

Podeli vest

Sve se svodi na zadovoljstvo, a stručnjaci kažu da za većinu postoji ona 'idealna mera' koja je, što je lako i pretpostaviti, za žene nešto duža nego za muškarce

Ako ste se ikad zapitali koliko bi se*s trebalo da traje da bi zadovoljili drugu stranu ili da li to traje dovoljno dugo kod vas, stručnjaci tvrde da imaju odgovor. Naime, veliko istraživanje sprovedeno preko interneta na više od 3800 se*sualno aktivnih muškaraca i žena pokazalo je kako zaista postoji nešto što bismo nazvali "prekratko", "predugo" i "idealno".

Otkrilo su kako žene u proseku žele da se*s traje 25 minuta i 51 sekundu, odnosno to im je idealna mera za njihovo zadovoljstvo, piše IFL Science. 

U SE*SI ŠOPU SAM KUPIO IGRAČKU Doneo sam je kući, pozvao ženu, a kada smo je uključili DOŽIVELI SMO ŠOK!

DEČKO MI JE VEOMA OBDAREN I U POČETKU ME JE BILO STRAH Onda sam napravila jedan pokret i DESILA SE EKSPLOZIJA

 

I dok je za pretpostaviti da bi muškarci na to odmahnuli rukom, čini se da se i oni slažu i preferiraju upravo toliku dužinu same pe*etracije - od oko 25 minuta i 43 sekunde. 

Foto: Shutterstock

Međutim, studija je otkrila i da muškarci često nisu objektivni što se tiče prosečne dužine njihovog izvođenja i često precenjuju koliko je se*s trajao.

Stvarne brojke u suprotnosti s očekivanjima

Kod 27 odsto ljudi se*s u proseku traje od tri do sedam minuta, za 18 odsto njih užitak je neprekidan od sedam do 15 minuta, dok tek 12 odsto parova kaže kako im se*s, odnosno sama pe*etracija, traje od 15 minuta do nekoliko sati.

DA LI JE MOGUĆE PRETERATI SA SE*SOM? Proverite da li je zabrinjavajuće ako želite TO stalno!

Kao glavni "krivci" za to se navode muškarci, mada se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se*sualno uzbuđenje ne može da se kontroliše duže od minuta. Više od 90 odsto žena ne može da doživi or*azam u roku od dva minuta, pa je u takvoj vrsti se*sa njihovo zadovoljstvo definitivno zakinuto.

Šta je za žene prekratko, a šta predugo

Većina žena u studijama odgovara kako im je prekratko sve što traje kraće od pet minuta, dok su nešto "blaže" kod procenjivanja onog što je predugo - za većinu je to se*s koji traje duže od pola sata.

Foto: Shutterstock

Ipak, ti podaci ne bi trebalo da deprimiraju muškarce, ističu istraživači, zbog toga što će žene zanemarivanje predigre, neiniciranje se*sa, izbegavanje pružanja o*alnog užitka i posvećenost isključivo genitalijama doživeti kao veći prestup i grešku partnera. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Zasto sexs pisete bez blova -k- , a penetracija sa svim slovima ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija