• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novi.ba/informer.rs

23.03.2020

20:33

ŽENE KOJE IMAJU OVAKAV OBLIK TELA imaju jači O*GAZAM, ali to nije sve!

Ljubav

ŽENE KOJE IMAJU OVAKAV OBLIK TELA imaju jači O*GAZAM, ali to nije sve!

Podeli vest

Napokon nešto što može izvući osmeh na lice ženama s većom zadnjicom...

Istraživanja pokazuju da žene sa većom zadnjicom žive duže od žena čiji oblik tela izgleda poput jabuke.

Statistike kažu da tridesetogodišnja žena koja ima savršen oblik kruške može živeti i do devet i po godina duže od žena s jabukolikim telom.

OVO MUŠKARCI ŽELE U KREVETU! Eskort dama otkriva šta je KLJUČ dobrog s*ksa - NIJE TO ŠTO MISLITE! Lekcija do SIGURNOG ORGAZMA

Projekcije za muškarce još su gore: statističke prognoze tvrde da će tridesetogodišnji muškarac s velikim pivskim stomakom umreti gotovo 17 godina pre nego muškarac s ravnim stomakom.

Nije samo masnoća tihi ubica, nego je ključna činjenica da se masne naslage nalaze oko struka. Iako je puno toga skriveno od pogleda, masnoća je omotana oko organa i proizvodi hormone i druge stvari koje podižu krvni pritisak, holesterol i šećer u krvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija