• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: noizz.rs/informer.rs

13.04.2020

09:52

HLADNE GLAVE! Metoda čuvenog RUSKOG PSIHOLOGA kojom možete da izbegnete SVAKU SVAĐU!

Ljubav

HLADNE GLAVE! Metoda čuvenog RUSKOG PSIHOLOGA kojom možete da izbegnete SVAKU SVAĐU!

Podeli vest

Aleksandar Svijaš je ruski psiholog koji je postao poznat zahvaljujući svojim knjigama o tome kako savladati osnovne veštine življenja i odnosa s ljudima

Konflikt i načini za rešavanje istog česta su tema ovog stručnjaka za ljudsku psihu. Tako je u jednom od svojih dela ponudio metodu za koju tvrdi da skoro u svakoj situaciji može da nam pomogne da izbegnemo svađu sa nekim ko ju je započeo. Metod se sastoji iz dva koraka.

ONI NAJVIŠE UŽIVAJU U IZOLACIJI! Danci razgrabili se*s-igračke!

NIKAKO DA SE NASPAVATE OVIH DANA? To je zbog 3 FAZE STRESA, a ovo je 10 ZLATNIH PRAVILA za lak san!

Ako neko želi da se svađa s vama, znači da mu je od vas nešto potrebno. Napad je često naš podsvesni način da prikrijemo dublji uzrok nezadovoljstva. Zato se uvek prvo zapitajte o čemu se zapravo radi, šta neko zaista očekuje od vas u određenoj situaciji. U pitanju mogu da budu nedostatak (samo)poštovanja, poverenja, ljubavi, topline i pažnje, strah od nečega…

Foto: Shutterstock

Ključ je u tome da ne odgovarate na provokacije. Dajte sve od sebe da se ponašate normalno i da jasno stavite do znanja da ne želite da se svađate. S druge strane, jako je bitno da za svoju smirenost ne očekujete neku posebnu zahvalnost od osobe koja je pokušala da započne konflikt. Neka vam bude dovoljno to što ste svi na miran način dobili ono što vam treba – on/a pozitivne vibracije, vi mir.

POMOZITE SEBI U 10 KORAKA! Evo šta treba da radite ako vas uhvati NAPAD PANIKE!

Napomena: Ovaj metod nikako se ne odnosi na slučajeve nasilja i zlostavljanja u porodici/odnosu gde odmah treba i fizički delovati (zakonski ako treba) i otići.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija