• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

02.05.2020

08:12

ISKORISTITE 'ZLATNI MINUT' POSLE TUŠIRANJA! Lice i telo negovani kao nikada!

Ljubav

ISKORISTITE 'ZLATNI MINUT' POSLE TUŠIRANJA! Lice i telo negovani kao nikada!

Podeli vest

Večna mladost i lepota su postale imperativ u vremenu u kome živimo, pa mnoge žene na sve načine pokušavaju da uspore godine. Dermatolog Rene Rolo otkrila je kako jednostavno možemo da doprinesemo mladalačkom izgledu lica

Dermatolog Rene Rolotvrdi da je takozvani zlatni minut posle tuširanja ili kupanja ključan za lepotu, jer dolazi do ubrzanog isparenja vlage iz kože a pore su otvorene.

IMATE VIŠAK KILOGRAMA! Našli smo način kako da se rešite ovog problema i najbrže smršate!

GLUMICA SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA IZ BEOGRADA! A onda je uputila OVU PORUKU SUGRAĐANIMA: "Red je da se malo priberete, zašto kukate?"

- "Zlatni minut" je vreme kada smo se istuširali i osušili kožu, a pore su još otvorene - kaže Rene Rolo.

Foto: Shutterstock

- Koža je u tom trenutku izuzetno osetljiva, vlaga ubrzano izlazi iz epiderma, pa je za 60 sekundi neophodno da se nanese toner ili neki hidratantni preparat. To će zaustaviti isparenje vlage iz kože, kako bi ona bila mekana i hidrirana satima posle toga.

MOĆNI ČAJ OD GAVEZA! Evo šta sve leči samo JEDNA šoljica

Koža dobija zdrav sjaj i to zahvaljujući molekulima vode koji su ključni za lep ten, bez obzira na godine i stanje kože. Mnogi stručnjaci često ističu da je hidratacija prvi i osnovni uslov za kožu bez bora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija