• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

26.05.2020

19:00

DAME, DA LI VAM SE SVIĐA OVAJ NOVI TREND? Spiralni nokti su SVETSKI HIT, podsećaju na otvarač za flaše! (VIDEO)

Ljubav

DAME, DA LI VAM SE SVIĐA OVAJ NOVI TREND? Spiralni nokti su SVETSKI HIT, podsećaju na otvarač za flaše! (VIDEO)

Podeli vest

Malo mašte može da učini čuda! A, koliko ste maštoviti najlakše ćete pokazati zanimljivim noktima.

Nokti poput otvarača za vino su apsolutni hit među devojkama koje žele da privuku pažnju. Ne prave se teško, ali je potrebna preciznost, ali i mudro izabrana boja. Naravno, i slamčice za sok.

Prvi korak je da se nokti iseku, urede i zanoktice srede.

Foto: Printscreen You Tube Kiara Sky Nails

Ispod svakog nokta se zalepi cevčica koja se skrati na nekoliko santimetara. Zatim se na noktima, na kojima će se praviti "zatvarač", silikonom crta spirala od nokta preko cevčice. Postupak se ponavlja nekoliko puta dok se ne napravi trodimentionalna spirala. Onda se cevčica seče do velikičine "zatvarača". Kada se dobro osuši silikon cevčica se pažljivo seče i uklanja.

Foto: Printscreen You Tube Kiara Sky Nails

Sledi ukrašavanje šljokicama, prema želji i mašti. Kada se završi oblikovanje "zatvarača" svi nokti se namažu bezbojnim, sjajnim lakom. Nokti moraju da se dobro osuše.

Nokti mogu da se svi da budu u istoj boji, ali i svaki drugačiji. Takođe, još je zanimljivije ukoliko je koren nokta jedne, a vrh druge boje.

Foto: Printscreen You Tube Kiara Sky Nails

Šljokice na noktima, zvezdice, štras i sve što mašta pomisli može da se zalepi za ovakve nokte.

Najpraktičnije je, pogotovo prvi put, jedan nokat napraviti u obliku otvarača, ali i ostali nokti moraju da budu iste dužine i podjednako zanimljivi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija