• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ženskimagazin.rs

27.05.2020

22:22

SMANJUJE NERVOZU I STRES! Evo zašto je LETO najbolje vreme za POČETAK bavljenja JOGOM!

Ljubav

SMANJUJE NERVOZU I STRES! Evo zašto je LETO najbolje vreme za POČETAK bavljenja JOGOM!

Podeli vest

Joga nam omogućava da se izdignemo iznad svojih mogućnosti.

Koliko ste puta sebi rekli "moram ovo da probam"? Niste u jednini. Mnogo je onih koje joga svojim nevidljivim konopcima privlači baš zbog te sposobnosti što nadvladava um, dušu i telo.

Foto: pexels.com

Spajajući ih u jedno, joga neguje naše biće i zaista nam omogućava da se izdignemo iznad svojih mogućnosti.

Međutim kao i pri svim prvim koracima, i kada se započinje sa jogom, to može da bude teško. Ovom prilikom smo uz vas kako bismo vas malo pogurali u tom smeru, i naveli da ne odustanete i pre nego što ste zaista počeli.

Leto je pred nama, a letnji meseci su najbolji za uranjanje u svet joge. Udahnite duboko i prođite sa nama kroz razloge za početak bavljenja jogom u vreme velikih vrućina.

OPREZ! Četke za kosu su pune bakterija, EVO KAKO DA IH PRAVILNO OČISTITE!

Pre svega leti su dani najduži i treba ih iskoristiti do maksimuma.

Dobijamo na raspolaganje neverovatnih 15 sati dnevne svetlosti, koje možemo upotrebiti da rasteretimo svoj duh i telo. Potpuno nov vid treninga, relaksacije i rutine u vidu joge omogućiće vam da dan ispunite kvalitetnim segmentima.

Kako letnji dani budu odmicali, tako će temperatura rasti, a vi ćete biti sposobniji za vežbanje, jer su mišići na višim temperaturama fleksiblniji nego na niskim. Ako zaista želite da izazovete svoje telo i um, razmislite o postavci joga prostirke u dvorištu.

Foto: pexels.com

SMRŠAĆETE AKO RADITE OVO SVAKI DAN! Američka studija pokazala da se jedino ovako dolazi do VITKE LINIJE!


Leti imamo mnogo više energije da se fokusiramo na nas same

Kako dani postaju sve duži i vi sve više vremena provodite na Suncu, povećava se i vaša zaliha vitamina D. Samim tim u vašem organizmu se nalazi više energije, a upravo ona je potrebna za zahtevne joga vežbe. Nov nivo energije možete da iskoristite kao motivaciju da prigrlite jogu i njene prednosti.

Joga blagotvorno deluje na vaš um i donosi vam brojne benefite

Joga veoma učinkovito deluje na smanjenje nervoze i stresa, kao i na eliminaciju negativnih misli. Osim toga ona nam omogućava bolju pokretljivost i daje veću snagu da se suočimo sa dnevnim izazovima. Praktikovanjem joge postajete svesni svojih mogućnosti i javlja se u vama želja za pomeranjem istih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija